Bursa Milletvekili Adayı Fikret Bayram; Nefreti, merhametle değiştir

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
26 May 2018 / Cmt 14:07
/ 11.865 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Fikret Bayram, Ankara’da Saadet Partililere yapılan ve milletvekili adayı ile beraber toplam 7 kişinin yaralandığı olay sonrası yaptığı açıklamada nefreti, merhametle değiştir dedi.

Dün gece Ankara-Konya yolu civarında bayrak asma çalışması yapan Saadet Partili gruba bir grup MHP’li tarafından saldırı gerçekleştirildi.
Meydana gelen saldırıda Saadet Partisi Ankara Milletvekili Adayı Mehmet Fethi Öztürk’te dahil toplam 7 kişi yaralandı.

HER HAREKET İÇİNDE HADDİNİ AŞAN OLUŞUMLAR OLABİLİR
Saldırı hakkında konuşan Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Fikret Bayram "Her hareketin içinde haddini aşan, hakaret etmeyi marifet sayan oluşumlar olabilir. Bu durumu hareketin tamamına aitmiş gibi görerek yapılacak eleştiriler de aynı sonuca hizmet eder.”

BU TÜR YAKLAŞIMLARDAN UZAK DURALIM

İnegöl’de dün olduğu gibi, son gelişmelere rağmen, bugün de çayını içebileceğim, yemek ısmarlayabileceğim, rahatlıkla ticaret yapabileceğim ve her türlü emaneti kendisine teslim edebileceğim arkadaşım, kardeşim var. Bu kardeşlerimin kimisi ilçe başkanlığı yaptı. Kimisi ile derneklerde çok güzel çalışmalara imza attık. Kimisi ile halen ticaret yapmaktayız. Sanırım onlar da meydana gelen son olaylardan rahatsızdırlar ve bunu bir şekilde ifade edeceklerdir.  Demem o ki; İnegöl’deki kardeşlerimizi kıracak, onları üzecek yaklaşımlardan lütfen uzak duralım."

Nefreti, merhametle #değiştir
Kini, şevkatle #değiştir


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.