Bursa Stadında Mobilyalar İMOS’tan

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa Stadında Mobilyalar İMOS’tan
24 Tem, 2018 / Sal 17:51
/ 2.939 Kez Okundu
| |

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda yeni oluşturulacak olan tribünde kullanılacak mobilya malzemeleri ve dekorasyonunun yapımını üstlendi.

Bursaspor Kulübü ile İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) arasında işbirliği anlaşması yapıldı.
 
Ali Ay başkanlığındaki yönetim kurulu, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Okan Güler ve yönetim kurulu üyeleriyle Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda bir araya geldi.
 
Toplantıya Bursa Eski Milletvekili Hüseyin Şahin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin'de katıldı. 
 
Bursa Eski milletvekili Hüseyin Şahin yaptığı açıklamada;
“Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve İnegöl Mobilya Sanayiciler Başkanı Okan Güler, Bursaspor'a yeni bir tribün oluşturmayla ilgili teşrifte bulundular. Tribünde kullanılacak mobilya malzemeleri ve dekorasyonu İMOS tarafından karşılanacak. Bu iş birliği hem Bursaspor'un hem de stadımızın güzelleşmesini sağlayacak.”
 
“Bir Bursalılık bilinciyle, şehir bilinciyle, Bursa'nın katmanlarının Bursaspor'a sahiplendiğini gösterecek. Bu anlayışla İMOS'a ve Bursaspor Kulüp Başkanlığına çok teşekkür ediyorum. Bursalılar olarak Bursaspor'a sahip çıkmamız gerekiyor, takımımızın ihtiyaçları konusunda acele etmemiz gerekiyor. Bursaspor şampiyon takımdır. Şuan yenilenme, yeni tribün oluşturma ve yeni gelir kaynağı oluşturma safhasında Bursa'nın bütün katmanlarının destek vermesi anlayışı içindeyim.”
 
“Ayrıca Bursaspor'a diğer kuruluşların ve iş adamlarımızın yardım ettiğini biliyorum ama bu yardımı arttırmalıyız. Umarım bu yıl daha güzel bir Bursaspor izleyeceğiz. Güzel bir iş birliği oldu, Bursalılar Bursaspor'a sahip çıkmış oldu, teşekkür ederim.” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.