Bursa'da Bir Mobilya Fabrikası Daha Konkordato İlan Etti!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa'da Bir Mobilya Fabrikası Daha Konkordato İlan Etti!
#İnegöl | Haber Merkezi
23 May 2024 / Per 10:10
/ 18.041 Kez Okundu
| |

Bursa'da son zamanlarda artan konkordato başvurularına bir yenisi daha eklendi. Gürler Mobilya İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne konkordato başvurusunda bulundu. Mahkeme, başvuruyu kabul ederek şirketin konkordato sürecini başlattı.

Konkordato kararı kapsamında, Gürler Mobilya'nın alacaklılarına borçlarını yeniden yapılandırma imkanı sunulacak. Bu süreçte şirketin faaliyetlerine devam etmesi ve alacaklılarıyla uzlaşmaya varması amaçlanıyor.

Konkordato Duruşması 5 Haziran'da:

Gürler Mobilya'nın konkordato davası, 5 Haziran 2024 günü saat 13:50'de Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülecek. Davada, şirketin alacaklıları ve diğer ilgililer sözlü beyanlarını sunabilecekler.

İtiraz Edenler Dikkat:

Konkordato kararına itiraz etmek isteyen alacaklılar, itiraz sebeplerini duruşma gününden en az üç gün önce yazılı olarak mahkemeye bildirmek zorundadır.

Bursa'da Mobilya Sektöründe Zor Dönem:

Son zamanlarda artan maliyetler ve ekonomik dalgalanmalar nedeniyle Bursa'da mobilya sektöründe zor bir dönem yaşanıyor. Gürler Mobilya'nın konkordato ilan etmesi de bu zorluğun bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.