Bursa’da kritik İnegöl toplantısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa’da kritik İnegöl toplantısı
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Mar 2020 / Sal 16:39
/ 4.799 Kez Okundu
| |

İnegöl’e yapılacak yatırımlar ile alakalı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile İnegöl Belediye başkanı Alper Taban bir toplantı gerçekleştirdi.

İnegöl’e yapılacak yatırımlar ile alakalı Bursa Büyükşehir Belediye Binası’nda, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve bürokratları, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve başkan yardımcıları bir araya gelerek toplantı yaptılar.

PEK ÇOK KONU GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantı hakkında konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Bursa’da İnegöl ile ilgili yapılacak faaliyetler ile ilgili planlamalar alakalı bir toplantı gerçekleştirdik.  Alinur Başkan başkanlığında daire başkanları bizim belediye başkan yardımcılarımız katıldı.  Verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Öncelikli başta alt yapı olmak üzere ulaşım ve diğer projeler gibi pek çok konu başlığını detaylı olarak konuşma fırsatı bulduk.  Çok verimli bir toplantı
gerçekleştirdik ben Alinur başkanımıza çok teşekkür ediyorum.  Bunların detaylarını önümüzde geldikçe sizler ile paylaşacağız.  “

FAYDALI BİR TOPLANTI OLDU
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu “Bursa’mızın dört bir yanına hizmet götürmek için projeler üretiyoruz. İnegöl ilçemizin de hak ettiği seviyeye gelmesi için hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Bugün İnegöl Belediyesi ile yaptığımız istişare toplantısı da bu doğrultuda faydalı bir toplantı oldu.”

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.