Bursa’dan İnegöl’e Operasyon

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa’dan İnegöl’e Operasyon
 :
/ 4.382 Kez Okundu
| |

Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İnegöl’e gelerek operasyon yaptı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, geçtiğimiz gün sabah 06.00 sularında İnegöl’e gelerek, iki ayrı silahlı suç örgütüne karşı düzenlenen operasyonlarda 13 kişi gözaltına alındı. 

İnegöl'de bazı kişilerin suç örgütü oluşturarak suça karıştığı bilgisi üzerine harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Savcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında eş zamanlı iki ayrı operasyona imza attı. 

G.E. ve S.A. ve E.K liderliğindeki iki ayrı suç örgütüne yönelik olarak yapılan eş zamanlı operasyonda, G.E., A.K., İ.H., F.A., S.A., E.K., G.A., M.Ç., C.D., C.G., C.A., İ.A. ve H.S gözaltına alındı. Haklarında 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kurulan örgüte üye olmak, yardım etmek ve kasten adam öldürmeye azmettirme' suçlarından gerekli yasal işlem yapılan 13 kişi adliyeye sevkedildi. 

SERBEST KALDILAR

Bugün adliyeye sevk edilen 13 kişi yapılan tahkikat sonucu serbest bırakıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.