Bursaspor’a Dostluk Ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursaspor’a Dostluk Ziyareti
11 Şub 2016 / Per 19:08
/ 371 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve beraberindeki İnegölspor heyeti, Bursaspor Başkanlığı’na seçilen Ali Ay ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bursa’mızın gözbebeği değeri olan Bursaspor’umuzun yeni seçilen çok değerli Başkanı Ali Ay beyi ve yönetimini bugün İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ediyoruz. İnanıyor ve ümit ediyorum ki iş hayatınızdaki başarıyı sportif alana da yansıtıp Bursaspor için ekibinizle birlikte çok olumlu işlere imza atacağınıza eminim. Bursa Türkiye’nin 4. büyük şehir ve ticari potansiyel olarak ta 2. şehir konumuna haiz. Böyle bir konuma sahip bir şehirde hem mali anlamda hem de sportif anlamda başarıları hak ediyor. Böyle bir durumda başkanlığa gelmek cesaret isteyen bir iş. Bu noktada sizi ve şahsınızda yönetici arkadaşlarınızı kutlamak isterim. Şehri sevmek ve değer vermek budur. İnşallah ekibinizle beraber sivil toplum kuruluşları, diğer dinamikler ile iş adamları ve belediyelerin de destekleriyle istenilen seviyeye geleceğine inanıyoruz. Sizler de inşallah daha keyifli bir ortamda maç izlemeye ve kulübü yönetmeye devam edersiniz” dedi.

İNEGÖLSPOR’U İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ

Konuşmasına İnegöl hakkında bilgiler vererek devam eden Aktaş; “İnegöl merkezden sonra Bursa’nın en büyük ilçesi konumunda ve 250.000 nüfusa sahiptir. Biz İnegöl olarak Bursa’nın bir parçası olmaktan müthiş bir gurur duyuyoruz. Sportif anlamda da İnegölspor Bursaspor’dan sonra en üst liglerde bulunan takımımızdır. İnegölspor şuan 2. ligde mücadelesine devam ediyor. Geçen sene maalesef son maçta 1461 Trabzonspor’a penaltılarla yenilerek PTT 1. lige çıkma şansını kaybetti. Bu yıl yine hedefleri var. Futbolda biliyorsunuz daha üst liglere çıktıkça bunun getirisi daha fazla. Şahsımızın da belediyemizin de beraberinde yönetici arkadaşlarımızın da katkılarıyla İnegölspor’un iyi yerlere gelmesi için uğraş vermekteyiz” dedi.

AKTAŞ’TAN LOCA DESTEĞİ

Bursa’nın ilçe belediyelerinden Bursaspor’dan loca satın alarak kulübe maddi destekte bulunulduğunu hatırlatan Başkan Alinur Aktaş; “İlçe belediyelerinden loca satın alan arkadaşlarımız oldu. İnşallah loca ile alakalı bizde bir değerlendirme yapıp İnegöl Belediyesi olarak gerekli desteği yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Aynı zamanda yeni yapılan stadyum için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Harika bir stadyum oldu. Ligde Bursapsor güzel sonuçlar almaya da başladı. Ligde yakaladığı bu başarıları sonuçları mali konulara da yansıtıp İnşallah daha da iyi yerlere geleceğimize eminiz. Aynı zamanda Ali Ay başkanımızı ve yönetici arkadaşlarıyla birlikte Hamza Hamzaoğlu hocamızı da İnegöl’de bir hafta sonu misafir etmek istiyoruz” dedi.

BURSASPOR’A GÜVENİMİZ TAM

Aktaş konuşmasının sonunda; “Tecrübenizle ekibinizle beraber bu işi toparlayacağınıza yürekten inanıyorum. Sizlere başarılar diliyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun. Bursa şehri de taraftarıyla basınıyla bütün taraflarıyla bu işe sahip çıkar ve Bursaspor hak ettiği yerlere gelir” dedi.

BURSASPOR’A KATKIMIZ OLURSA MUTLU OLURUZ

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise yaptığı konuşmada; “Bursa bildiğiniz üzere bir spor kenti. Biz Bursaspor’u her zaman bir büyüğümüz, bir abimiz gibi görüyor ve sizleri takip ediyoruz. Bu durum sadece bizim için geçerli değil diğer ilçe kulüpleri ve amatör takımlarda sizi hayranlıkla izliyor. İnegölspor olarak bugüne kadar Bursaspor’a altyapıdaki başarılı sporcularımızı hocalarımızdan gelen talepler üzerine gözümüz kapalı olarak verdik vermeye de devam edeceğiz. İnegölspor’un şuan da oynadığı lig PTT 1. Lig olsa sizlerle daha kolay sporcu alışverişi yapacağımıza inanıyoruz. Fakat bundan daha önemlisi Bursaspor’un ayakta durmasıdır. Bu mana da Bursaspor’a bir nebze olsun katkımız olursa İnegölspor olarak memnun olacağız” dedi.

BİRLİKTE YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OLACAK

Konuşmasında ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başlayan Bursaspor Başkanı Ali Ay; “Bursaspor yönetimi olarak bütün günümüzü ve mesaimizi bizatihi yönetici arkadaşlarımızla birlikte Bursaspor için uğraş vermekle geçirmekteyiz. Mali olarak zor bir süreçten geçtiğimizin farkındayız. Buna mukabil bir tarafta bankalar bir tarafta futbolcu alacakları vb. konuları yapılandırmaya çalışıyoruz. Teknik boyutta da Hamza Hamzaoğlu ile birlikte takımımız kendine gelmeye başladı. Oynadığım müsabakalarda iyi sonuçlar alarak ligde belirli bir konuma gelmeye başladık. Tabi gönül ister ki hem sportif başarı hem de mali işler birlikte başarılı bir şekilde yürüsün. Bunun için yönetici arkadaşlarımızla beraber büyük bir uğraş vermekteyiz. Bursa camiası olarak bir olacağız, hep birlikte olacağız. Bursaspor hepimizin kulübü. Ortak paydamız. Bu ortak paydamızı elimizden geldiğince el birliğiyle en üst seviyelere çıkarmaya çalışacağız. Bu konuda kimse telaşa kapılmasın. Biz yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Amacımız bu mali tabloyu en kısa sürede olumlu bir noktaya getirerek ligde istenilen seviyeye gelip, Avrupa’yı hedef alan bir konuma ulaşmayı amaçlıyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Biz yönetim olarak kendimize güveniyoruz. Bugün buraya kadar gelip ziyaretimizde bulunduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Ayrıca İnegölspor ile alakalı da birlik ve beraberlik çerçevesinde karşılıklı olarak ilişkilerimizi artırıcı adımlar atma noktasında ileriye dönük beraberce yapmayı düşündüğümüz çalışmalarda olacak, bunu da bir kez daha buradan belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.