Bursaspor'da yeni başkan belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursaspor'da yeni başkan belli oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
26 May 2024 / Paz 18:59
/ 12.502 Kez Okundu
| |

Yeşil-beyazlı kulüpte, Enes Çelik'in tek aday olduğu Genel Kurul 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşti. Enes Çelik, yapılan açık oylama sonucunda oybirliğiyle Bursaspor'un 33. Başkanı oldu.

Bursaspor'un Olağan Genel Kurulu çoğunluk aranmaksızın başladı.

Açık oylama sonucunda 3 yıllık görev süresi için resmen başkanlığa seçilecek olan tek aday Enes Çelik ve ekibi stadyuma geldi.

Kongreye katılan isimler, AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa İYİ Parti Milletvekili Selçuk Türkoğlu, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, BBB Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız.

Bozbey'in konuşmalarının satır başları şöyle;

Kolay değil nerelerden nerelere geldik. 2024'te maalesef bulunduğumuz yer hepimizi kahrediyor. Ama sevgili Bursasporlular inanın bana Bursaspor o muhteşem günlerine dönecektir.

Doğan ya da doyan herkesin Bursasporlu olması lazım. Bunu fiili olarak da görmek istiyoruz.  Bugün tarihi bir gün. Sizlerle birlikte Bursaspor'un nasıl her yıl başarılara imza atılacağının günü bugün. Enes Çelik başkanlığında yetmiyor, bizler de yerel yöneticiler olarak onların aldığı kararlara sahip çıkarak Bursaspor'u şaha kaldıracağız. Onların işine karışmayacağız, bizim işimiz onlara sahip çıkmak.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.