BUSKİ’den menfez temizliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
BUSKİ’den menfez temizliği
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Tem, 2023 / Çar 13:51
/ 4.481 Kez Okundu
| |

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısı sonrası harekete geçen BUSKİ ekipleri İnegöl’de ki menfezlerin temizliğine başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Bursa, Bilecik, Kütahya, Burdur, Çankırı, Kars ve Ardahan çevreleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor
 
UZMAN İSİMDEN KRİTİK UYARI
 
Hava uzmanı Kerem Ökten önümüzdeki günlere dair Meteoroloji verilerini paylaştı. Ökten, "8 Temmuz'a kadar genel olarak yağışsız geçecek olan havalar, 8 Temmuz itibariyle bozabilir. Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz yüksek miktarda yağış alabilir.Havalarda hareketlilik 2 güne sıkıştı. 8 Temmuz ile 10 Temmuz arası. Bu 48 saatte havalar serinleyecek. Batıda yer yer kuvvetli yağışlar olacak. 10 Temmuz'dan itibaren ise havalar daha da ısınacak. Yaz gümbür gümbür geliyor." dedi.

MENFEZ TEMİZLİĞİ BAŞLADI
Öte yandan BUSKİ ekipleri İnegöl içinde bulunan menfezlerin temizliğine başladı.

UYARI GELDİ
Yetkililer İnegöl’de bulunan menfez giderlerine çöplerin atılmaması ve halı paspas türü eşyalarla kapatılmamasını istedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.