BUSKİ’ye Fatura Tepkisi
10 May 2016 / Sal 16:53
/ 3.421 Kez Okundu
| |

4 Aydan beri 14 ila 11 TL arasında kesilen su faturasının bu ay 65.50 TL gelmesi ile bir vatandaş BUSKİ’ye ateş püskürdü.

BUSKİ'nin gönderdiği su faturasını gören vatandaş, açıklamalarda bulunarak ateş püskürdü.

4 AY YANLIŞ HESAPLANDI SONRA DA HESABI BU AY KESİLDİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yusuf Kızıl isimli vatandaş, şu ifadeleri kullandı: "Daha öncede bir kaç sıkıntıdan dolayı sayaçlarımızı değiştirmemiz gerektiğini söylediler. Sayaçları sıfırladıktan sonra bide vanaların değişmesi gerektiğini ifade ettiler. Bizde söylenilenleri harfiyen yerine getirdik. 4 Ay boyunca da faturalar 14 ile 11 TL arasında geliyordu. Bunda da bir anormallik olduğunu biliyorduk. Son faturaya baktığımızda karşımızda yüksek miktar çıktı. Şimdi burada konu şu; 14 ila 11 TL arasında gelen faturanın daha yüksek olmasını bekliyorduk. Son ay ise sanki diğer faturalarda yapılan yanlış bir faturaya yüklenmiş"

YANLIŞLIĞI KABUL ETMİYORLAR

Konu nedeni ile BUSKİ yetkilileri ile görüştüğünü belirten Kızıl, "BUSKİ yetkilileri ile görüştüm. Yetkili isim bana bir yanlışlık yok diyor. Bundan nasıl bir yanlışlık yok. Evde iki nüfusuz ve fatura 65,20 TL. Burada kesin bir yanlışlık var. Diğer faturalarda yapılan yanlışlıkları da bu ayın üzerine koyarak gönderiyorlar. Yetkili, "Evet daha önce bir yanlışlık olmuş ve bu aya yansıtılmış özür dileri" dese belki de sıkıntı kalmayacak. Ama yetkili içeride bağırıyor ve neredeyse bizi dövecek. Böyle bir şey olabilir mi?" dedi.

ELEKETRİK FATURASI, SU FATURASININ YARISI

Son gelen elektrik ve su faturasını da karşılaştıran Kızıl, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: "Şimdi bir yanlışlık olmadığını iddia ediyorlar. Elimde son gelen elektrik faturası mevcut. Elektrik faturamız 32.60 TL. Su faturamız 65.50 TL. Şimdi burada bir yanlışlık yok mu?"





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.