Büyük umutlarla açıldı, tamamen yok oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Büyük umutlarla açıldı, tamamen yok oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
17 May 2019 / Cum 10:10
/ 8.415 Kez Okundu
| |

Korunamadığı için tamamen yok olan ve alkol alan kişilerin uğrak mekânı haline gelen Boğazköy mesire alanı, yeni dönemde belediye başkanı Alper Taban’ın projeleri arasında yer alıyor. Piknik ve yaşam alanı para harcanarak, yeniden yapılacak.

İnegöl Belediyesi tarafından 2014 yılında Alanyurt vahşi çöp depolama sahasının yerine 3 milyon 310 bin TL bedelle yaptırılan doğal yaşam alanı, tamamen yok oldu. İnegöl Belediyesi'nin önemli projelerinden birisi olan Boğazköy Barajı manzaralı piknik ve yaşam alanı çöplük içerisinde.

ALKOL ALINAN MEKÂN HALİNE GELDİ

Açıldığı günlerde ilçe halkının gözde dinlenme ve piknik alanı olan eski çöplük alanında yaptırılan mesire alanı şimdilerde alkol alınan mekân haline geldi. İlgisizlik nedeniyle kaderine terk edilen alanda halkın kullanımı için oluşturulan malzemeler kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kullanılamaz hale getirildi.

Atıl durumda bırakılan yaklaşık 92 dönümlük 26 futbol sahası büyüklüğünde olan mesire alanı, şuanda büyük boş bir alan olarak duruyor. Doğal yaşam alanı tamamen yok oldu. Burada içki içenlerin yanında koyunlar bile otlatılıyor.

YENİ PROJE HAZIRLANACAK

Kaderine terk edilen yerle alakalı İnegöl Belediyesi yeni dönemde proje hazırlayacak. Başkan Alper Taban’ın yeni dönemindeki projeleri arasında yer alan Boğazköy mesire alanı, yeniden yapılacak ve piknik alanı olarak oluşturulacak.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.