Büyükelçilerden İnegöl’e Çıkarma

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
06 Kas 2015 / Cum 18:40
/ 4.382 Kez Okundu
| |

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (İMOS) organize ettiği 2 günlük ‘İnegöl Dünya ile Buluşuyor’ projesi kapsamında 23 ülkenin büyükelçisi İnegöl’e geldi.

150 ülkeye ihraç edilen İnegöl mobilyasının daha fazla tanıtımı ve yeni pazarlara ulaşması maksadıyla organize edilen program kapsamında ilçemize gelen misafirler Orhan-1 İnegöl Köftecisinde yemekte ağırlandı.

 

Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İTSO Başkanı Metin Anıl, İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ile İMOS yöneticilerinin katıldığı yemekte, yabancı misafirlere İnegöl mobilyası hakkında bilgiler verdi.

 

Kaymakam Akça, Mobilyanın İnegöl için önemli olduğunu ifade ederek, İnegöl’ün mobilyanın başkenti olma hedefi olduğunu aktardı.

 

İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ ise;

 

“İnegöl dünya ile buluşuyor programına bugün başladık. Program kapsamında İMOS’un ev sahipliğinde 23 ülkeden 16 tane büyükelçimiz ve 41 delegasyonumuz şuan İnegöl’e geldiler. İMOS olarak İnegöl’ü ve mobilya sektörünü tanıtmaya devam ediyoruz. Çok önemli bir program.”

 

“İnegöl’ü özellikle mobilya sektörünü Afrika büyükelçileri delegasyonuna tanıtmış olacağız. Yarın (bugün) fuarımızı gezerek İnegöl’den ayrılacaklar. İMOS’un organize ettiği bu programın amacı İnegöl’ümüzü ihracat yapmış olduğumuz Afrika kıtasına tanıtmak. İhracat yapış olduğumuz Afrika kıtasının büyükelçilerine İnegöl’ü tanıtmak için bu programı yaptık” diye konuştu.

 

Yemeğin ardından yabancı misafirler daha sonra İnegöl Kent Müzesi ile Mobilya müzesini ziyaret etti. Son olarak İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.