Büyükşehir 110 km asfalt yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Büyükşehir 110 km asfalt yaptı
20 Eki 2015 / Sal 18:34
/ 3.110 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl’de merkez ve kırsal mahallelerde yıl içerisinde 110 km yol asfaltladı. 15 milyon TL’lik asfaltlama çalışması için Hocaköy’de toplu açılış yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi bando takımı eşliğinde okunan İstiklal Marşı ile başlayan programda, Hocaköy Mahalle Muhtarı İlhan Bayram söz aldı. Bayram, emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanlarına teşekkür etti.

Açılışta konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bugün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ile birlikte temel atma ve açılış törenleri gerçekleştiriyoruz. İl Genel Meclisi döneminde tüm İnegöl’e yapılan asfalt yatırımı 7 milyon TL iken bugün geçen 1,5 yıllık dönemde 15 milyon TL’lik yatırımın açılışını yapıyoruz. Yeter mi? Tabii ki yetmez” dedi.

Bütün kırsal mahalleye dönüşen köylerin ilçe merkezi gibi olması için çalışma yaptıklarını aktaran Aktaş; “Yerel seçimlerde biz bu sözü verdik. Şehirde ne varsa köyde de o olacak dedik. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu daha başlangıç.. Sporda, tarımda, ekonomik, kültürel anlamda yüzlerce yatırım yapılacak. Tarımda yatırımlar sürecek. İnegöl, mobilya ve köfte kadar tarım şehri de diyoruz. İnegöl için yatırımlar sürecek”

“Sizler 2002’den bugüne bizlere hep destek oldunuz. Şimdi önümüzde çok önemli bir seçim daha var. Desteklerinizi yine bekliyoruz. Son seçimde %41 almamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. İstikrarın sürmesine her şeyden çok ihtiyacımız var. Şunu da hatırlatmak istiyorum. Biz İnegöl olarak seçimlerde Büyükşehir’e en büyük desteği verdik. Bu desteğin karşılığını da görmeyi arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise İnegöl’de temel atma ve açılış törenleri için bulunduklarını kaydederek şunları söyledi: “30 milyonluk yatırımın töreni için İnegöl’e geldik. İnegöl Belediyesi’nin 1 yılda yapamadığı yatırımı biz bir günde gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir yeni başlıyor. Daha yapılacak çok işimiz var. Bugün KDV’si ile birlikte 18 milyon TL’lik yolların açılışlarını yapıyoruz. İl Özel İdare döneminde tüm ilçelerde bu kadar yatırım yapılmamıştır”

“Size ne yapsak az. Çünkü siz bize en büyük desteği verdiniz. O desteğin karşılığını vereceğiz. MER-PA yıkıldı. 11 milyon TL’lik yatırımlar Büyükşehir yenisini yapacak. Beylik Hanı’nı restore ediyoruz. Nerede sıkıntı var; Büyükşehir orada. Destek sizden hizmet bizden”

Konuşmaların ardından Hocaköy Mahalle Muhtarı İlhan Bayram, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve İnegöl belediye Başkanı Alinur Aktaş’a plaket takdiminde bulundu. Kurdele kesimi ile tören sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.