Cadde AVM Projesinin Temelleri Atıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cadde AVM Projesinin Temelleri Atıldı
21 Tem, 2017 / Cum 14:08
/ 9.058 Kez Okundu
| |

Ertuğrulgazi caddesi üyeleri gerçekleştirdiği toplantı sonrası cadde AVM proje çalışması başlatıldı.

Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği 20.07.2017 tarihinde Mobilya Müzesi Konferans salonunda gerçekleşen üyelere yönelik bilgilendirme toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

Ertuğrulgazi Caddesi Mobilyacıları Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar yaptığı açılış konuşmasında 10 Mayısta tüm cadde esnafının bir araya gelerek yaptığı toplantıda alınan dernekleşme kararı ve oluşan geçici yönetim olarak o günden bugüne yapılan çalışmalar ve gelinen nokta hakkında sunum yaptı. Bayraktar ayrıca şu anda devam eden konsept cadde AVM proje çalışması hakkında da bilgi verdi. Cadde esnafının da desteğini alan konsept cadde AVM düşüncesi tüm esnafımız tarafından beğeni ile karşılandı. Eylül ayına kadar tasarım projesi oluşturma hedefinde olan dernek yönetimimiz ve Belediyemiz özellikle mimarlarımızın özverili çalışmaları neticesinde bu kısa süre içinde projemizin oluşması, tüm cadde esnafımıza, şehrimize ve sektörümüze değer katması temennisiyle sözlerine son verdi.

 Sırasıyla söz alan dernek yönetim kurulu üyelerimiz de yaptıkları konuşmalarında caddemiz ve proje için duydukları heyecan ve temennilerini paylaşarak destek mesajları verdiler. Daha sonra caddemizin kurumsal logo, web, sosyal medya, tanıtım çalışmalarında başından bugüne kadar yapılan çalışmalar ve gelecekte yapılması düşünülen çalışmalar hakkında sunum yapıldı. Dilek ve temenniler kısmında söz alan cadde esnaflarımız bugüne kadar yapılan çalışmalar için Başkan ve Yönetim kuruluna teşekkür ederek geleceğe dair destek mesajları verdiler. 20:30 da başlayan toplantımız 22:30 da sona erdi.


inegolonline.com/ haber_diger/IMG-20170721-WA0010.jpg" />

inegolonline.com/ haber_diger/IMG-20170721-WA0011.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.