Çalmadığımız kapı girmediğimiz gönül kalmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çalmadığımız kapı girmediğimiz gönül kalmadı
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Mar 2024 / Cmt 18:09
/ 1.266 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş sevgi yürüyüşü sonrası yaptığı açıklamada Çalmadığımız kapı girmediğimiz gönül kalmadı dedi.

Yerel seçime bir gün kala Cumhur İttifakı üyeleri Ulucami'den başlayan sevgi yürüyüşünde vatandaşla buluştu.
Sevgi yürüyüşüne Cumhur İttifakı adayı Alper Taban, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram, parti üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
İnegöl AVM’den Anıt önüne kadar süren yürüyüş sonunda Cumhur İttifakı adayı Alper Taban, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram vatandaşlara seslendi

GİRMEDİĞİMİZ GÖNÜL KALMADI
AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş;
6’lı masalar kurdular masadan kalkanları masaya oturttular. Tek emelleri Cumhurbaşkanını alaşağı etmek isteyenlere fırsat vermediniz. Türkiye yüzyılının arifesinde durmak yok yola devam dediniz. Nasip olursa yarın 2023 seçimlerini taçlandıracağımız, şehirlerimizi imar ve ihya edeceğimiz 31 Mart seçimlerine geldik. 1 Nisan itibari ile sizlerin destekleri ile Bursa’da Alinur Aktaş başkanımıza İnegöl’de Alper Taban başkanımıza vereceğiniz desteklerle Türkiye yüzyılı şehirlerini ihya edeceğiz.
75 gündür çalmadığımız girmediğimiz gönül kalmadı, derneklerimizi STK’larımızı ziyaret ettik. Kadın kollarımız 25 bin haneye ulaşarak kadınlarımızı ziyaret etti. Emek veren kardeşlerime çok teşekkür ediyorum.

18 BELEDİYEYİ KAZANACAĞIZ
MHP İnegöl İlçe Başkanı Uğur Bayram
31 Mart yerel seçimleri hayırlara vesile olsun. Yarın sandık başına gideceğiz Bursa’da 17 ilçe büyükşehir ile birlikte 18 belediyeyi cumhur ittifakı yapacağız. Bunlar sizin elinizde bu mücadelenin meyvesini alacağız.

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVLERİ YAPTIK
AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban
Emek çalıştık kapı kapı gezdik. Hanımefendiler bizlerin ve cumhurbaşkanımızın selamlarını iletti. Çarşı Pazar neresi varsa ulaştık derdimizi anlatmaya çalıştık. Bu bir seçim üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya çalıştık. Halkımızın karşısında dimdik duruyoruz. Bu kadrolardan hiçbir arkadaşımız bizi mahcup edecek bizi zorda düşürecek başımızı eğdirecek bir hareketin içinde yer almadı.
Milletimizin karşısında yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık.

MASADA VE SANDIKTA KAYBETMEMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ
AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman
Alinur Aktaş ve Alper Başkanımızın tekrar belediye başkanı olması için herkes canla başla çalıştı. Yapılması gereken herşeyi yaptık. Herkesin gönlüne girmeye gayret ettik. Şimdi dinleneceğiz sabahtan itibaren sahada yaptıklarımızı masada ve sandıkta koruyabilmek için tekrar mücadele edeceğiz. Sahada yaptıklarımızı masada ve sandıkta kaybetmemek için mücadele edeceğiz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.