Camiyi Temiz Tutmak İçin; Askıya Çorap Astı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Camiyi Temiz Tutmak İçin; Askıya Çorap Astı
07 Ağu 2017 / Pzt 18:50
/ 9.856 Kez Okundu
| |

İnegöl’e bağlı Çiftlik Mahallesi İmamı Aziz Menge, cami içerisinin temiz kalması amacıyla camiye girecek olan vatandaşların temiz olmayan çoraplarla camiye girişini engellemek cami girişine askıda kullanılmamış çorap astı.

 

Bir çok imamın muzdarip olduğu konulardan biri de, camiye giren vatandaşların temiz olmayan ve ıslak olan çoraplarla camiye girmesi.

 

İlçemizde bu konu ile ilgili bir çok camide uyarıcı yazılar yazılırken, Çiftlik Mahallesi'nde sosyal medyaya düşen fotoğraflar, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

 

Çiftlik Mahallesi İmamı Aziz Menge, caminin temiz tutulması için yeni bir akım üretti. Cami dışına askıda kullanılmamış çorap asan Cami İmamı Menge, askının üzerine ise şu notu bıraktı; "Çorabı ıslak olan veya temiz olmayan buradan alabilir. Ücretsizdir"

 

Çiftlik Mahallesi sakinlerinin bu olayı fotoğraflayıp sosyal medya üzerinden paylaşması ile bir çok vatandaş konu ile ilgili yorumlarda bulundu.

 

Bu uygulamanın çok güzel olduğunu belirten vatandaşlar, cami imamını sosyal medya üzerinden tebrik ettiklerini ifade ettiler.

inegolonline.com/ haber_diger/15d0203c-668b-47b3-89fd-b00450e76cee.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.