Çamur yağışı tekrardan geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
26 Mar 2018 / Pzt 10:00
/ 9.305 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz Hafta İnegöl’ünde etkilendiği toz taşınımı sonrası İnegöl’de çamur yağışı gerçekleşmişti. Meteoroloji yetkilileri bir son dakika uyarısı yaparak çamur yağışı tekrar etkisini gösterecek.

Geçtiğimiz hafta yer yer etkili olan ve hava kalitesini ciddi boyutlarda düşüren toz taşınımı hakkında bir Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. Gelen haberlere göre bugün de toz taşınımı birçok bölgede etkli olacak ve hava kalitesinde düşme, görüş mesafesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi durumlar gözlenecek. Havanın yağışlı olduğu bölgelerde ise çamurlu bir yağış gözlenebilir.

KUZEY AFRİKA’DAN GELİYOR!

Meteoroloji’nin toz taşını mı hakkında yayınladığı uyarı şu şekilde; Kuzey Afrika kaynaklı toz oluşumunun kuvvetli hava akımları ile taşınarak bugün sabah ilk saatlerden itibaren Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Karadeniz’de gece saatlerine kadar etkili olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (hava kalitesinde düşme, görüş mesafesinde azalma ve ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İNEGÖL’DE ETKİLENMİŞTİ

Geçtiğimiz Perşembe gecesi İnegöl’de gerçekleşen toz taşınımı sonrası çamur yağmış sabah işe gitmek için arabalarının başına geçen vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyememişti.

TALAŞ ZANNETTİLER

Bazı vatandaşlar ise İnegöl’ün mobilya şehri olmasından dolayı araçlarında gördükleri çamuru talaş zannederek sosyal medyadan tepki göstermişti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.