Çarşamba Sohbetlerinin Konuğu İhsan Balakuş

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çarşamba Sohbetlerinin Konuğu İhsan Balakuş
11 Şub 2016 / Per 19:14
/ 1.318 Kez Okundu
| |

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı İnegöl Temsilciğinin düzenlediği ‘’Çarşamba Sohbetleri’’ programına bu hafta İnegöl Gazeteciler Dernek Başkanı konuk oldu .

Profesör Doktor Necmettin Erbakan Vakfı İnegöl Temsilciliğinin düzenlediği  ‘’ Çarşamba Sohbetleri’’ programının bu hafta ki konuğu İnegöl Gazeteciler Dernek Başkanı İhsan Balakuş oldu. Programda Eski İnegöl ve İnegöl’e geçmişte değer katan isimlerden sıkça bahsedildi ve eskiler yad edildi. Program sırasında bir konuşma gerçekleştiren Prof. Dr. Necmettin Erbakan vakfı İnegöl Temsilcisi Celalettin Ergün ; Bu programa başlama amacımız İnegöl’e değer katan, İnegöl’ü bilen , biz vatandaşları tanıyan,İnegöl’ün sorunlarını bilen ve çözüm bulan ağabeylerimiz ile kardeşlerimiz ile yeri geldiğinde hadis sohbetleri yeri geldiğinde İnegöl’ün sorunlarını ve İnegöl’ü konuşacağız. Bu hafta programın üçüncü haftası ve konuğumuz rahmetli hacı ağabeyimiz,İnegöl’ün sevdiği,saydığı değerli simalardan Yahya Balakuş ağabeyimiz oğlu İnegöl Gazeteciler Dernek Başkanı İhsan Balakuş . Ben programımıza katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. ‘’ şeklinde konuştu.

Daha sonra bir konuşma gerçekleştiren İnegöl Gazeteciler Dernek Başkanı İhsan Balakuş ; Elimizden geldiği kadar gazeteciliği İnegöl’e faydalı olması açısından götürüyoruz. Erbakan hoca döneminde ticaret ile uğraşıyordum o dönem en bereketli parayı kazanmıştık bunu söylemeden geçemeyeceğim. Program  gerçekten çok güzel, eski İnegöl’ü ve o kültürü unutmamak adına güzel bir girişim. Eskileri canlandırmak , eski güzel anıları burada paylaşmak muhabbet etmek çok güzel. Ben davetiniz için, bizleri unutmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum ‘’ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sohbet havasında ana teması İnegöl olan konuları tartışıldı.

inegolonline.com/diger_resimler/1122016-191357_259365.JPG" style="height:398px; width:601px" />





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.