Çarşı esnafı kepenk açamadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çarşı esnafı kepenk açamadı
#İnegöl | Haber Merkezi
04 May 2019 / Cmt 12:05
/ 8.767 Kez Okundu
| |

Çarşı merkezinde sıkça yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle esnaflar siftah yapamadan kepenk kapattılar.

Piyasadaki durgunluk nedeniyle işlerin düşüklüğünden dert yanan çarşı esnafı bugün yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle dükkânlarını açamadılar.

KEPENK AÇILMADI

Esnaflar daha yaz mevsimi gelmeden başlayan elektrik kesintileri nedeniyle siftah yapamadan dükkânlarını kapamak zorunda kaldı. Elektrik kesintisi nedeniyle işyerlerini önünde oturan esnaflar, Dükkânlarını motorlu kepenkler nedeniyle açamadıkları için dükkânlarının camlarına uyarı yazıları astılar.

SİFTAH YAPAMADILAR

Çarşı merkezinde bulunan, Kaptan İş Hanı ve çevresindeki işyerlerini besleyen trafonun yetersiz kalmasından dolayı trafo devre dışı kaldı. Sabah saatlerinde yaşanan elektrik kesintisi ile şok yaşayan esnaflar, yetkilerin saat 17.00’da elektrik vereceklerini ifade etmesinin ardından dükkânlarının önünde çay içerek elektriğin gelmesini beklediler.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Öte yandan elektrik kesintisin yaşandığı trafoda UEDAŞ ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

ESNAF ÇÖZÜM BEKLİYOR

Özellikle yaz aylarında bu tür elektrik kesintisinin sıkça yaşandığını ifade eden esnaflar yetkililerden önümüzdeki süreçte bu tür kesintilerin yaşanmaması için gerekli yatırımın yapılmasını istediler.

ÜCRETE KARŞILIK GEREKLİ HİZMETİ BEKLİYORLAR

Elektrik faturalarını gününde ödediklerini belirten esnaflar UEDAŞ’a dert yanarak sağlıklı bir hizmet almak istediklerini söylediler.

BAZ İSTASYONUNA ÖZEL ÖNLEM

Yaşanan elektik kesintisinin ardından özel bir telekomünikasyon firmasına ait olan baz istasyonunun devre dışı kalmaması için Bursa’dan özel bir ekip gelerek jeneratör bağlanarak enerji verildi.





 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.