Çarşıyı karıştıran merdivene böyle çözüm buldular!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çarşıyı karıştıran merdivene böyle çözüm buldular!
07 Mar 2016 / Pzt 17:00
/ 1.927 Kez Okundu
| |

Çarşı bölgesinde binanın kaldırımları aşıp yola taşan yangın merdiveni çarşı esnafının tepkisine yol açmıştı. Bina sahibi o merdivene çözümü böyle buldu.

İnegöl’de çarşı içerisinde bulunan bir binanın yan tarafından yapılan ve yola taşan yangın merdiveni, çarşı esnafının tepkisine yol açmıştı. Sosyal medyada gündem olan merdiven, günlerce konuşulmuştu.

AKTAŞ “GEREKEN YAPILACAK” DEMİŞTİ

Çarşı esnafı adına Terziler Odası Başkanı Selim Malçok’un açıklamalarıyla gündeme gelen merdiven Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da sosyal medya aracılığı ile vatandaşlarca sorulmuştu. Merdivenle alakalı twitterdan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a şikayette bulunan vatandaşa Başkan Aktaş’ın cevabı ise “Asla izinli yapılmış bir çalışma değil, gereken cezai müeyyide ve yaptırım uygulanacaktır” şeklinde olmuştu.

BİNA SAHİBİ ÇAREYİ KESMEKTE BULDU

Başta çarşı esnafı olmak üzere özellikle kaldırım işgali uygulamasından rahatsızlık duyan esnafların büyük tepki gösterdiği o merdiven, yarıdan kesildi. Kaldırımı kapatan kısmı kesilerek yol işgali önlenirken, yarım kalan yangın merdiveninin bu şekilde duracağı öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.