Çayyaka’da Eğitime Tam Destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çayyaka’da Eğitime Tam Destek
06 Eki 2015 / Sal 10:22
/ 1.604 Kez Okundu
| |

Çayyaka Köyü Çevre, Eğitim ve Kültür Derneği, yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte köy okulunda eğitim gören 34 öğrenciye kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.

İnegöl’e bağlı Çayyaka Mahallesi’nde yaptığı farklı etkinliklerle adından söz ettiren Çayyaka Köyü Çevre, Eğitim ve Kültür Derneği, yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte öğrenciler de unutmadı. Geçtiğimiz yıl okulda Atatürk Köşesi hazırlanması için çalışma yapan ve okula Atatürk köşesi kazandıran Çayyaka Köyü Çevre, Eğitim ve Kültür Derneği, bu yıl da okulda eğitim gören öğrencilerin kırtasiye malzemesi sponsoru oldu.

34 ÖĞRENCİYE KIRTASİYE SETİ

İlkokul 1’den 4’üncü sınıfa kadar eğitim görülen Çayyaka İlkokulu’nda eğitim gören 24 ilkokul ve 10 anaokul öğrencisinin kırtasiye malzemelerinin teminiyle ilgili bir çalışma başlatan dernek, “Çayyaka’da Eğitime Tam Destek” sloganıyla başlattıkları proje kapsamında öğrencilerin ihtiyacı olan; boya, kalem, silgi, defter, çanta, suluk ve benzeri kırtasiye malzemelerini dün öğrencilere dağıttı. Hazırlanan kırtasiye setleri dernek yöneticileri tarafından okulda düzenlenen törenle öğrencilere teslim edildi.

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR

Çayyaka Köyü Çevre Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Hakan Gençer, dernek olarak farklı etkinlikler yaparak köylerine sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Bu kapsamda geleceğimiz olan çocukları da unutmamak gerektiğine vurgu yapan Gençer, “Çocuklarımız, öğrencilerimiz geleceğimizdir. Bu düşünceyle onlarla ilgili çalışma yapmak istedik. Okullar da açıldı. Onlara verilecek en güzel hediyenin daha iyi şartlarda eğitim olduğunu düşünerek tüm öğrencilerimizin kırtasiye malzemelerini eksiksiz şekilde tamamlayalım istedik. Bugün de burada öğrencilerimize kırtasiye malzemelerini teslim ediyoruz. Onların gözündeki o mutluluğu görmek bile ne kadar doğru bir iş yaptığımızın en büyük göstergesidir. Bu çalışmaya katkı koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.