Celal Ter; İnegölspor’da bizim Kafkasspor’da bizim

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Celal Ter; İnegölspor’da bizim Kafkasspor’da bizim
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Oca 2024 / Çar 14:33
/ 8.851 Kez Okundu
| |

İnegöl Kafkasspor Başkanı Celal Ter, İnegölspor ile bir yarış içinde olmadıklarını belirterek, 'İnegölspor bizim abimiz, kardeş gibiyiz. Bir evde iki kardeş var biri mutlu diğer mutsuz olmasını asla istemem. İnegölspor'un yıllar sonra hak ettiği en azından bir play-off heyecanının yaşanacağını düşünüyorum' dedi.

Ter, İnegölspor ve Kafkasspor'un İnegöl'ün iki güzide takımı olduğunu belirterek, "İnegölspor'da bizim, Kafkasspor'da bizim. İşin güzel tarafından da bakalım. Şehrimizde her hafta bir maç var. İnegölspor tarafından Kafkasspor tarafından deplasmana giden seyirciler oluyor. Boş vakitlerinde Kafkasspor severlerin İnegölspor'u desteklemeleri, İnegölspor severlerinin de Kafkaspor'u desteklemelerini istiyorum. Bu olay şehrimizin avantajına, şehrimizin başarısı olacağına inanıyorum" diye konuştu.
Ter, devre arasında yapılan transferlerle ilgili olarak da şunları söyledi:

GÜZEL BİR AİLE OLUŞTURDUK
"Kadromuzda 14 tane amatör oyuncu var. Orkan Çınar gibi bir değeri kattık. Beşiktaş geçmişi olan, 1,5 yıl futbol oynamamış ama biz inandık güvendik. Takımdan 1 ay önce çalışmalara başladı. Abdülkadir, Recep gibi harmanlayıp, güzel bir aile oluşturduk.

GRUBUMUZDA 8 TAKIM CİDDİ PARALAR HARCADI
Sene başında ben hiçbir kamuoyu, hiçbir yerde biz şampiyon olacağız diye açıklama yapmadım. Güçlü bir gruba düştük. Gerçekten il ve ilçe çok ciddi belediye destekleri alan gruba düştük. Grubumuzda 15 tane takım varsa bunların 8 tanesi çok ciddi para harcayan takımlar.

İLK HAFTALAR İSTEMEDİĞİMİZ ŞEYLER OLDU
Mevcut geçen seneki kadromuzu, teknik direktörümüzü koruyarak Ya Allah dedik başladık. İlk haftalar istemediğimiz şeyler oldu. Ligin yabancısıyız. Bazı zorluklar yaşadık. 6. Haftadaki Edirne mağlubiyetinden sonra Murat Endes hocamız görevi bırakma kararı aldı.

BÜTÇEMİZE UYGUN TERCİHLER YAPTIK
Biz de bir araştırmaya girdik. Teknik kadroyla alakalı. Bize çok isim geldi. Yoğun bir trafik yaşadık. Elimizden geldiğince, bütçemize uygun tercihler yapmaya çalıştık.

YAVUZ HOCAMIZ ÖNERİLDİ
Bize Yavuz hocamız önerildi. Kulüp müdürümüzle konuştuk, senin bildiğin profesyonel iyi bir hoca var mı diye. Birkaç hocamızı araştırıp, hatta telefon açarken gelmez diye düşündüm çünkü hocamız Türkiye’de Fatih Terim’le beraber en çok şampiyonluğu olan teknik direktör. Final başarısı yaşamış biri.

PUAN OLARAK BİRAZ DÜŞÜĞÜZ
Sağ olsun güzel bir diyalog ve fikirdaşlık oluştu. Hocamızla beraber takımımız da yükselişe geçti. 3. Sırada bitirmek ister misiniz diye sorsalar ben hiç şüphesiz evet derdim. 3. Sıradayız. Puan olarak biraz düşüğüz.

DOĞRU İŞLER YAPMIŞIZ
Devre arasında da hocamızla istişarelerimizde takımımıza çok fazla takviyenin olmadığı ki bu da sene başında yapılan Nafi hocamız, Murat Endes hocamız ve transfer komitesindeki arkadaşlarımız, yönetici arkadaşlarımız ve başlarında ben olmak üzere demek ki doğru bir şeyler yapmışız.

TAKVİYELERLE YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ
2 stopper arkadaşımızla yolumuzu ayırdık. Yerine gelecek vadeden, genç 2003 doğumlu Ahmet Yılmaz’ı dahil ettik. Sağ bekimiz hiç planlamamızda yoktu. Konya’daki planlamasından dolayı orda işletmek istedi. Rakibimiz Aliağa’nın sağ bekiyle anlaşma yaptık. Eksik olan bölgede forvet ihtiyacımızın olduğu hocamızla istişare ederek belirledik. Şayet olursa 1 transfer, olmazsa da elimizdeki arkadaşlardan daha iyi, daha kariyerli, daha yetenekli, kadromuza fayda sağlayacak arkadaşı takviye yapıp yolumuza devam etmek istiyoruz.
20’sinde cumartesi günü iç sahada ilk maçımız Ayvalıkgücü ikinci yarıya başlıyoruz. İnşallah kazası, belasız, sakatsız, İnegöl’e heyecan dolu, zevkli bir futbolla İnegöl’ü temsil ederek başlayacağız."

KULÜP İLE TARAFTAR ARASINDA GÜÇLÜ BAĞ VAR
Teknik Direktör İncedal, konuşmasında İnegöl Kafkasspor kulübün deplasman giderlerinin taraftarlar tarafından karşılandığını belirtti. Bu durumun, kulüp ve taraftar arasındaki güçlü bağı ve taraftarların takıma verdiği değeri gösterdiğini ifade etti.
 
İNCEDAL: "İLK KEZ BÖYLE BİR DESTEK GÖRÜYORUM"
İncedal, "İlk kez burada gördüm" diyerek, kulübün deplasman giderlerinin taraftarlar tarafından karşılanmasına dair duyduğu şaşkınlığı ve takdiri dile getirdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.