Celal Ter’den galibiyet yorumu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Celal Ter’den galibiyet yorumu
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eyl 2023 / Pzt 09:53
/ 9.796 Kez Okundu
| |

Kafkasspor 3.ligde ilk iç saha maçında Gümüşhanespor’u 2-1 yenerken, başkan Celal Ter galibiyeti ilçe halkına armağan ediyorum dedi.

Kafkasspor başkanı Celal Ter 2-1’lik Gümüşhanespor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirten Ter “Sezonun ikinci maçında evimizde Gümüşhanespor’ ağırladık. Maçtan önce geçen yıl Bölgesel Amatör lig şampiyonluk kupamız verildi. Bu kupanın alınmasında ve bizleri üçüncü ligde oynamamızı sağlayan futbolcularımıza, antrenörlerimize taraftarlarımıza, sponsorlarımıza ve maddi manevi destek veren yöneticilerimize çok teşekkür ederim. Ayrıca almış olduğumuz bu galibiyeti tüm İnegöl halkına armağan ediyorum. Bizim açımızdan zor bir maç oldu, kazandığımız için çok mutluyum. Galibiyette emeği olan herkese teşekkür ederim”

KOMBİNE SAHİPLERİNDEN ÖZÜR DİLİYORUZ.
Gümüşhanespor maçını kadın ve çocuk seyircilere ücretsiz izleme yönünde karar aldıklarını fakat çok yoğun bir talep geldiğini belirten Ter “Bildiğiniz üzere kadın ve çocuk seyircilerimize bu maçı ücretsiz bir şekilde izletme kararı almıştık. Gerçekten çok büyük bir talep geldi ve kombine sahiplerini mağdur ettik. Mağdur olan taraftarlarımızdan özür diliyoruz. İlk maç ilk heyecan olduğu için bu eksikliği hoş görmelerini istiyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda böyle bir aksilik yaşanmayacaktır.

BAYAN, ÇOCUK SEYİRCİLERİMİZE VE KAMİKAZE TARAFTAR GRUBUMUZA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Bayan ve çocuk seyircilerden müthiş bir talep geldiğini belirten Ter “Kadın ve çocuk seyircilerimize buradan göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Yapmış oldukları tezahüratlarla bizlere destek oldular, bu ve buna benzer uygulamaları kuralları koyarak önümüzde ki haftalarda da devam ettirmek istiyoruz. Ayrıca maçın başından sonuna kadar bizlere her zaman destek olan galibiyetimizde önemli rol oynayan taraftar grubumuz Kamikaze’ye de çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.