Çeltikçi Mahallesi sakinleri görüntüden rahatsız

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Eki 2022 / Çar 14:08
/ 29.219 Kez Okundu
| |

İnegöl Online’nın 0546 466 5463 nolu whatsapp hattına ulaşan Çeltikçi Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaş yolların bozuk olmasından dolayı mağdur olduklarını belirtti.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte İnegöl’de alt yapı çalışmaları nedeniyle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlar sıkıntı çekmeye devam ediyor.
Whatsapp haber hattımıza ulaşan Çeltikçi Mahallesi’nde oturan bir takipçimiz yolların bozukluğundan şikayet ederek “İki kış geçti alt yapı denildi iki bayram geçti ne gelen var ne giden var. Görüntülerden sizde durumu görüyorsunuz. Kimse bize bir tarih vermiyor. Mahalle sakinleri olarak mağduruz” ifadelerini kullandı.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE
Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN
Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.