Cem Taşkıner’den Aktaş’la yola devam iddiası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cem Taşkıner’den Aktaş’la yola devam iddiası
15 Eki 2018 / Pzt 16:09
/ 23.043 Kez Okundu
| |

Genç Gazete Yazı İşleri Müdürü Cem Taşkıner bugün yazdığı köşe yazısında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile devam edileceğini iddia etti.

Yerel seçimlere sayılı günler kala kulislerde İnegöl Belediye Başkanlığı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı içinde isimler zikredilmeye başlandı.
 
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Alinur Aktaş ile devam edilecek mi sorusu kulislerde sorulmaya başladığı şu günlerde Genç Gazete Yazı İşleri Müdürü Cem Taşkıner  bugün yazdığı köşe yazısında  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile devam edileceğini iddia etti.
 
İŞTE TAŞKINER’İN O YAZISI
 
Ulusalda gündem rahibin salınması ama biz yerelle ilgilenelim yine de. Sosyal medyada nasılsa ulusala dair bir şeyler yazıyoruz.
 
Yerel seçimlere az bir zaman kaldı. Öne çıkan adaylar, çalışmalara başlayan isimler var.
 
Özellikle AK Parti’de İnegöl’ün ve Bursa Büyükşehir’in adayının kim olacağı konuşuluyor. Tahminler yürütülüyor.
 
İnegöl’ün adayı ile ilgili düşüncelerimi bir kenara koyarak; Büyükşehir ile ilgilenelim bu yazıda.
 
Ben net konuşmayı severim. Büyükşehir ile ilgili Alinur Aktaş’ın devam etmesinin daha doğru olduğuna inananlardanım.
 
Üstü çizilmiş eski bakanların, eski milletvekillerinin işi bitti. Geriye dönmenin bir anlamı yok.
 
Anket düzenleyen, anketler için Whats App zinciri kuranların adaylık yarışını kazanacağına çok inanmıyorum.
 
Ben Alinur Aktaş ile ilgili yakın zamanda bir eleştiri yazısı yazdım hatırlarsınız. Aktaş geldi İnegöl için çok şey değişmedi dedim.
 
İnegöl hala yatırım bekliyor, Büyükşehir’in varlığını zerre hissetmedik, hissetmek istiyoruz dedim. Hala sözlerimin arkasındayım.
 
Fakat, 8,5 yıl Bursa’yı yönetemeyen, anlamsız yatırımlarla koca şehri en borçlu il konumuna getiren hesap bilmez Altepe’den sonra o borcu toparlayabilecek tek isim de Aktaş gibi duruyor.
 
Birkaç yıl daha sıkıntı yaşar Bursa, fakat sonrası için daha da ümitli olabiliriz. Bursa’nın başında bir İnegöllü olması bu manada oldukça önemli.
 
İnegöllü derken de belediyecilikten gelme, bu işi bilen bir isim diyoruz tabii ki. Yoksa İnegöllü olsun çamurdan olsun anlayışında değiliz.
 
Tayyip Erdoğan’ın 1 yıldır görev verdiği ve birçok programda da övgüyle söz ettiği Alinur Aktaş’tan vazgeçme ihtimali var mı? Siyasette her şey mümkün. Bu çok büyük bir sürpriz olur.
 
Bence bir 5 yıllık Aktaş dönemine herkes hazır olsun. İnegöl için de Bursa için de şu an için en hayırlı ve doğru karar o gözüküyor.
 
Bu arada rahip olayı ile ilgili ne diyorsun derseniz, iki cümleyle özetleyeyim: As başkasındaysa papaz elimde diye artistik yapmayacaksın.
 
 Bu da bize ders olsun
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.