Cemal Arık; Müteahitler İnegöl’ü talan etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cemal Arık; Müteahitler İnegöl’ü talan etti
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Haz 2021 / Pzt 17:59
/ 7.623 Kez Okundu
| |

Eski İnegöl Belediye Başkanı Cemal Arık, ABD’de yaptığı ziyarette sosyal medya hesabından İnegöl’ün talan edildiğini söyleyerek müteahhitlere ateş püskürdü.

Eski İnegöl Belediye Başkanı Cemal Arık ABD’de yaptığı ziyarette fotoğraflar çekerek sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

ADAMLARIN ÇEVRE BİLİNCİNE HAYRANIM
“Sakın ola beni yabancı ülkelerin, doğu batı hayranı sanmayın. Adamların; Önce çevre bilincine, sonra İlim Bilim Teknolojiye olan tavizsiz bağlılıklarına hayranım.”

İNEGÖL’Ü TALAN EDİYORLAR
Müteahhitlerin İnegöl’ü talan ettiğini öne süren eski başkan Cemal Arık “Belediye Başkanlarının ve Siyasilerin gelecek seçimler İçin değil, gelecek nesiller için nasıl bir istikrar kent bilinci ile çalıştıklarına hayranım. Siz Ey 3 kuruş fazla para kazanalım 3-5 fazla gayrimenkul edinelim diyen; şehir plancıları, harita mühendisleri, mimar ve inşaat mühendisleri gözü doymaz müteahhit ve tüm inşaatçılar tefeciler Allah’ın İnegöl’e verdiği güzellikleri talan ediyor ettiriyorsunuz!”

RANTA İZİN VERMEDİM TACA ÇIKARILDIM
Talana izin vermediği için taca çıkarıldığını söyleyen eski başkan Cemal Arık “Haaa birilerinizin aklına şöyle soru gelir, sen ne yaptın? Ben yukarıda yazdıklarıma karşı geldim-geldik diye; taca çıktım, çıkarıldım. Ben ve biz bir avuç İnegöl perver ile taca çıkmadan İnegöl için meydanlar açtık, Bulvarlar açtık, Adnan Menderes Bulvarı, Kaymakamlık Binası önünden Bursa Yoluna Kadar Kuzey Batıya! Kaymakamlık önünden, Güney Doğuya Park Caddesi, Anafartalar Caddesi, Ertuğrul Gazi Caddesini Açtık! Peki, bize ne yapıldı? İnegöl rant siyasetçilerince, taca çıkarıldık diye davul zurna çaldılar.”

ŞEHİRİ BATIYA BÜYÜTÜN
İnegöl’ün batıya büyümesi gerektiğini söyleyen Arık  “Evet 25-26 yıldır çeyrek asırdır bizim açtığımız meydanların ve bulvarların yamasını ve bakımını dahi yapamıyorlar. Bizi taca çıkaranlar ve destekçileri de Ertuğrulgazi Caddesi’nde şurada rant peşinde! Şehri Batıya doğru büyüteceklerine rant peşindeler baston ile gezebilir hale gelmelerine rağmen hala bize kumpas kurdurduklarına stepne görevi yaparlar. Verilen vazifelerini ifa ediyorlar. Sizde alkışlayın. Belediye Başkanları, Alper Taban ve gelecektekiler Bu görevler geçici geçici, iz bırakın eserler bırakın!”

CEMAL ARIK'IN ABD'DEN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLAR



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.