Cemal Arık’tan dernek binası eleştirisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cemal Arık’tan dernek binası eleştirisi
15 Mar 2017 / Çar 17:45
/ 3.656 Kez Okundu
| |

Genel kurulda tekrar başkanlığına seçilen Cemal Arık dernek binası konusunda İnegöl Belediyesini eleştirdi.

Yoğun katılımın olduğu genel kurulda 2 dönemdir başkanlığı sürdüren Cemal Arık  yeniden dernek başkanlığına seçildi.

 

Genel kurula katılan üyelerin ortak istekleri olan derneğin kendine ait sosyal tesislerinin olması talebi, teşekkür konuşması için kürsüye gelen Dernek Başkanı Cemal Arık tarafından dile getirildi.

 

TALEP BELEDİYEDEN DÖNDÜ

Dernek Başkanı Cemal Arık konuşmasında öncelikle belediyeden yer tahsisi taleplerinin olduğunu ancak belediyeden, diğer sivil toplum derneklerinin bu konuda Fenerbahçeliler Derneği’ni emsal gösterebilecekleri cevabını aldıklarını söyledi. Arık; “Biz de diğer taraftar derneklerinin ve hemşeri derneklerinin bizim derneği emsal gösterebilmeleri için bizim 10 yılda yaptıklarımızın yarısını dahi yapabilmeleri durumunda yer tahsisi talebinde haklı olabileceklerini ifade ettik” dedi.

 

GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

Cemal Arık; “İnegöl’de Fenerbahçeliler Derneği’ne ait İnegöl merkez yerleşim sınırları içerisinde mutlaka bir sosyal tesis yapacağız. Bu konuda geri adım atmayacağız. Gerekirse belediyenin önümüzdeki günlerde ihaleye çıkaracağı, konumu ve metrekaresi bize uygun bir arsayı satın alırız. Ondan sonra kimin veya hangi derneğin bizi emsal göstereceğini şimdiden merak ediyorum. Çeşitli amaçlarla çeşitli sivil toplum kuruluşlarına tahsis edilen arsa, bina ve benzeri gayrimenkullerin, ilçe halkına ve kamu yararına olmayan bir talebimiz olmaz.”

 

KİMSENİN YAPMADIKLARINI YAPTIK

“Biz tamamen kendi imkânlarımızla İnegöl Hamamlı Köyü’ne Hamamlı Fenerbahçeliler Derneği okulunu yaptırdık. On yıl içinde seksenden fazla kültürel, sportif ve iyi örnek olan etkinlik gerçekleştirdik. Bunları buradan tek tek sıralamak istemiyorum. Ama şu bilinmelidir ki İnegöl Fenerbahçeliler Derneği olarak on yılda hiçbir sivil toplum kuruluşunun gerçekleştirmediği hizmetler ve etkinlikler yaptık. Bunlar örnek alınsın, bizi takip etsinler ondan sonra da emsal göstersinler. Böylesine faaliyetlerimizden dolayı emsal gösterilmek biz Fenerbahçelilere onur ve gurur verir. Tüm taraftarlarımızı ve siz değerli üyelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

inegolonline.com/ haber_diger/5578f5d8-a6f4-49dd-9fb6-af893f991d5b.jpg" style="height:314px; width:450px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.