Cennet Meyveleri Final Yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cennet Meyveleri Final Yaptı
07 Haz 2016 / Sal 17:57
/ 484 Kez Okundu
| |

2013 yılında Alanyurt Hüdai Camii altında hizmete başlayan ve yoğun talep üzerine İnegöl’de açtığı şubesinin ardından Eylül ayında Cerrah’ta da hizmet vermeye başlayacak olan Cennet Meyveleri Yetenek Geliştirme Merkezi 31 Mayıs Salı akşamı yoğun bir katılımla yılsonu programı düzenledi.

Belediye başkanı Alinur Aktaş, ilçe müftüsü Kazım Güzel, Hüdai Camii Derneği  ve öğrenci velilerinin hazır bulunduğu programda eğitim gören toplam 75 öğrenci öğrendikleri bilgileri sergilemekle birlikte tiyatro, mehter, semazen gösterileri,  okunan namaz süreleri, ilahiler ve şiirlerle velilerden tam not aldı.

Cennet Meyveleri idari sorumlusu Ayşe Küçük program sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi; “3-6 yaş arası çocuklara hizmet veren yuvamız Alanyurt Hüdai Camii altında 75 öğrenci, 13 öğretmen, 2 personelle, İnegöl Şubemiz ise 15 öğrenci, 2 öğretmen ve 1 personelle hizmet vermekte olup 3. Şubemiz Eylül ayında Cerrah’ta hizmet vermeye başlayacaktır. Cennet Meyveleri çocuk yuvamızda K. Kerim, Adap dersleri, Peygamberlerin Hayatı, El sanatları ve drama oyunları eğitimleri vermekteyiz. Eğitimlerimize yaz etkinlikleri ile devam etmekteyiz ve yeni sezon kayıtlarımıza başlamış bulunmaktayız.

Programımıza katılan ve bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye başkanımız Alinur AKTAŞ Bey, İlçe Müftümüz Kazım Güzel Bey, Hüdai Camii Dernek Başkanı Bilal Yaran ve yönetim kuruluna, çocuklarımızın kostümlerini hazırlayan Betül Hanım’a, çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize, hocalarımıza ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.