Cerrahspor tesisleri yoğun katılımla açıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cerrahspor tesisleri yoğun katılımla açıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Eki 2023 / Pzt 19:26
/ 2.802 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cerrah Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Cerrahspor tesisleri bugün açıldı.

Açılış programına  İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ayhan Salman ve Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, kulüp başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Cerrahspor başkanı Recep Okumuş katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

KULÜBÜMÜZ BURAYA SAHİP ÇIKACAKTIR
İnegöl Belediye Başkaı Alper Taban “Cerrah mahallemizde yapılan spor tesisinin açılışını yapıyoruz. Bu sahamızı büyükşehir belediyemiz yaptı, bizde İnegöl Belediyesi olarak Alanyurt'ta bir tesis yaptık. Yeni sahalar için çalışıyoruz. Cerrah sporumuz çok güzel işler yapıyorlar. Kulübümüz buraya en güzel şekilde sahip çıkacaktır. Bizim önemlisi çocuklarımız altyapıya önem vererek burada imkân bulacaklar.” Dedi.

BAŞKALARI GİBİ AĞLAMIYORUZ
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise "Çok kıymetli abimizi kardeşimizi görüyorum. Yağmur bereketi ile gelti. Şu sıkıntımız yok ama tasarrufu da elden bırakmayalım. Sayın bakanım sizin Ankara'dan destekleri bizimde mücadelemiz ile dokunmadığımız yer kalmadı. Bazen spor tesisi bazen alt yapı çalışması. Taktir edersiniz ki sınırsız bütçemiz yok. Ak partili belediyelere pozitif ayrımcılık diye bir şey yok. İstanbul belediyesinin bütçesi Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 8 katı. Biz merkezi gelen bütçede 18. Sıradayız ama ağlamıyoruz hizmet üretiyoruz. Bursa'da güçlü isimlerimiz var siyaseten onların destekleri ile bu projeler üretiliyor. Gençlik merkezleri spor tesisleri yapıyoruz enflasyon farkından dolayı 200 milyon fark oluştu Mustafa Varank bakanımız sağ olsun bakanımız ile görüştü bu problemimizi çözdü.”

EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ
“İnegöl'de spor çok güçlü, tesis yapmak lazım eksiklerimiz var onları el birliği ile halledeceğiz. Milletvekilimiz ve belediye başkanımız bir projeyi takip ediyor netleşince çok güzel olacak. Bizim çocuklarımız sporun disiplini ile ahlaklı nesillerin yetişmesi lazım. Vatanına milletine bayrağına saygılı nesiller üretmemiz lazım.”
 
YIL SONU İTİBARİ İLE ALANYURTTA ÇALIŞMALAR BİTECEK
“İnegöl'de yoğun asfalt çalışması var bugün belki biraz sıkıntımız var Kasım 15 itibari ile kontrollerinizi yapacağız yılsonu itibari ile Alanyurt'tan tamamen çıkacağız İnegöl’ün 40 50 yıllık alt yapısını yenilemiş olacağız.”

MERKEZ İLE KIRSALI AYIRT ETMİYORUZ
AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank “Bu şehrin en önemli sektöründen biri olan mobilya fuarının açılışını gerçekleştirdik. Bizim cumhurbaşkanımızdan öğrendiğimiz bir kural var çok çalışmak. Hemşerilerimizin sıkıntılarını gidermek bunun için büyük gayret gösteriyoruz. Bu spor tesisini görünce insan gurur duyuyor burası şehir merkezi değil kırsal bir bölge olan Cerrah Mahallesi, biz kırsalla merkezi ayırt etmiyoruz bu anlayışla yolunuza devam edeceğiz. “

BASKETBOL POTASI DA KOYALIM
“Malum futbol önemli artık diğer branşlarda da şampiyonluklar alıyoruz farklı branşlarda başarılı genç kardeşlerimiz var. Benim ricam var basketbol oynayan bir cumhurbaşkanımız var kendisi ile basket oynuyoruz başkanım buraya iki tanede pota koyalım belki beraber maç yaparız buradaki gençlerle. Emin olun bu vizyonu başka siyasi irade gösteremez bu işten biz anlarız Mart yaklaşıyor sizlerden destek bekliyoruz.”
 
Yapılan konuşmaların ardından tesisin açılış kurdelesi kesildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.