Cevdet amcaya devlet eli değdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
06 Şub 2019 / Çar 13:12
/ 14.618 Kez Okundu
| |

İnegöl’e bağlı Hasanpaşa Mahallesindeki ikamet eden 88 yaşındaki Cevdet Acar’ın yaşam mücadelesine yürekleri burktu. Cevdet Acar için kaymakam Şükrü Görücü’nün talimatı ile çalışmalar başladı.

25 sene önce eşini kaybeden ve İnegöl’de bağlı Hasanpaşa Mahallesinde ikamet eden 88 yaşındaki Cevdet Acar tek başına verdiği yaşam mücadelesi yürekleri burktu.

KIZI VE MAHALLELİ YARDIMCI OLUYOR

Bakıma muhtaç olan ve 2 kızı 2 oğlu olduğu öğrenilen Cevdet Acar eski okulun deposunda yaşam mücadelesi veriyor. 88 yaşındaki yaşlı adama kızı, damadı ve mahalle sakinleri yardımcı oluyor.

HUZUREVİNDE KALMAK İSTİYOR

Huzurevinde kalmak istediğini söyleyen 88 yaşındaki Cevdet Acar “Cevdet Acar 88 yaşındayım, tek başına kalıyorum, gittiniz gördünüz ben bir şey yapamıyorum, Huzurevinde kalmak istiyorum gittim ama beni kabul etmediler. Benim hiç uykum yok uyuyamıyorum, uyumak istiyorum. “

KAYMAKAM DEVREYE GİRDİ

Konu hakkında bilgilendirilen İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü Sosyal yardımlaşma vakfı müdürlüğüne ve Sosyal Hizmetler müdürlüğüne talimat vererek gerekenin yapılmasını istedi.

ÇALIŞMA BAŞLADI

Sosyal Hizmetler müdürlüğüne bağlı ekipler yerinde yaptıkları incelemeler sonrası Cevdet Acar’ın huzurevi yada bakımevine yerleşmesi için çalışmaları başlattı. Cevdet Acar’ın 10 gün içerisinde bir huzurevine yada bakımevine yerleştirilmesi bekleniyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.