Çevre yolunda çekirdek kurutana ağır ceza

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çevre yolunda çekirdek kurutana ağır ceza
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Ağu 2019 / Per 08:34
/ 3.325 Kez Okundu
| |

Tescilli İnegöl Alası çekirdeğini kurutma için belirlenen pazar alanlarının dışındaki yollarda kurutanlara ağır ceza uygulanacak.

İnegöl İlçe Trafik Komisyonunca yapılan açıklama da Belediye ekiplerince gösterilen Ortaköy-Deydinler arasında yapılan yol ile şehir merkezindeki pazar alanları dışında kurutma yaparak yolları trafiğe kapatan çiftçilere cezai işlem uygulanacağı açıklandı.

Önceki yıllarda kurutma yapılacak yerlerin az olması nedeniyle İlçe Trafik Komisyonu Ahmet Türkel Çevre yolunun gidiş-dönüş olmak üzere birer şeridine çekirdek kurutma konusunda izin vermişti. Belediye tarafından Ortaköy ile Deydinler mahallesi arasında asfalt yol yapılmasının ardından çevre yolunda kurutma işlemi yasaklandı.

Yasak bu kurutma döneminde de uygulamaya alındı. Buna göre; Ortaköy-Deydinler arasında yapılan yol ile şehir merkezindeki pazar alanları dışında kurutma yapanlara Karayolları kanununun 2918 maddesi gereğince yolu trafiğe kapatanlara  2 bin TL ceza verilecek. Zabıta ekipleri Çevre yolunda denetimler yapacak.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.