Cezalara dayanamayıp işyerini kapatma kararı aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cezalara dayanamayıp işyerini kapatma kararı aldı
28 Kas 2018 / Çar 18:50
/ 62.708 Kez Okundu
| |

İnegöl’de AVM karşısında bulunan Kuzine Mutfak isimli işyerinin sahibi Faruk Seymen, bakanlık yetkilileri tarafından haksız yere yazıldığını iddia ettiği cezalar karşısında işyerini kapatma kararı aldı.

Sigara yasağına karşı işyerinin kapalı olan bölgelerini açan ve yönetmeliğe uygun hale getirdiğini söyleyen Kuzine Mutfak isimli işyerinin sahibi Faruk Seymen, yazılan haksız cezalar karşısında zarara uğradığını ve işyerini kapatma kararı aldığını açıkladı.

BİRİ UYGUN DEDİ, DİĞER EKİP CEZA YAZDI

Denetime gelen Sağlık Bakanlığı'na bağlı ekiplerin tutarsız davrandığını belirten Seymen, "İlk ekip geldiğinde tutanak tutup ceza yazdılar. Ardından farklı bir ekip gelerek işyerimin açık alanında sigara içilmesinde kanunen bir sakınca olmadığını söylediler. Ancak 1 gün sonra gelen ekip tekrar tutanak tutarak cezai işlem uyguladı. Kendilerine konuyu anlattığımda sigara içilmesinin uygun olmadığını söylediler. Bu konuda haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Bizim işlerimi yüzde 90 azalmış durumda. Bu şartlarda daha fazla işyerimi açık tutmam mümkün değil. Yarından itibaren işyerimi kapatma kararı aldım" ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.