CHP Adayı Ali Doğan Esnafla Buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP Adayı Ali Doğan Esnafla Buluştu
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Mar 2024 / Per 16:02
/ 12.200 Kez Okundu
| |

CHP'nin İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Mobilyum AVM esnafını ziyaret etti.

Mobilya kökenli bir aday olarak sektörün sorunlarını yakından bildiğini ve çözüm yolları üzerine çalıştıklarını vurgulayan Doğan, "Belediye Başkanı seçilmem durumunda İnegöl'e yakışır modern bir fuar alanı inşa edeceğim. Yeni fuar alanı daha düzenli olacak ve mobilya esnafının beklentilerini karşılayacak bir planda olacak. Mobilya sektörünün uluslararası ölçekte tanınmışlığını artırmak için de çalışmalar yapacağım" dedi.

DOĞAN'IN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Doğan ve ekibi, İnegöl Avcılar Derneği, Orhaniye Mahallesi kahvehaneleri ve esnafını da ziyaret ederek seçim projelerini anlattı. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını İnegöl'e getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Doğan, sosyal projeler kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik dinlenme tesisleri açmayı planladıklarını söyledi.

OLGUN GENÇLERE ÖZEL PROJELER
Doğan, "Sosyal projelerimizden biri de olgunlar için. Onlara yaşlı demek istemiyoruz, onları olgun genç diye isimlendirmeliyiz. 65 yaş üstü değerlilerimizin gidip vakit geçireceği, ücretsiz çayını kahvesini içeceği dinlenme tesisleri faaliyete geçireceğiz. Olgunlar böylelikle daha güzel vakit geçirip sosyal ortama katılmış olacaklardır. Onlara hak ettikleri değeri hissettirmek adına bu hizmeti belediye başkanı seçilmem durumunda mutlaka yapacağım" ifadelerini kullandı.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.