CHP Gençlik Kollari Başkanı Okan Göktaş istifa etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP Gençlik Kollari Başkanı Okan Göktaş istifa etti
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Eki 2020 / Pzt 20:51
/ 43.309 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Okan Göktaş yaptığı açıklama ile Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.

Okan Göktaş yaptığı açıklamada su ifadeleri kullandı;

Seçildiğim günden bu yana, onur duyarak icra ettiğim gençlik kolları başkanlığı görevi şahsım için sürdürülebilir olmaktan çok uzaklaşmıştır. Bazen insanın ideallerinin önüne hayatın gerçekleri aşılması imkansız setler koyar. İnanç ve kararlılık ile çıktığım bu yol, beni öngördüğümden çok daha fazla yıpratmış ve tüketmiştir.
Bir yer gelir ki artık ne savunma içgüdüsü, 
ne heyecandır kalır ne de yürek üzüntüsü... Süreç içinde istemeden kalbini kırdığım herkesten özür diler, helallik isterim. Benden bu kadar. İnegöl halkının bana göstermiş olduğu teveccüh ve tahammül ile kıvanç duyuyorum. Bundan sonrası hepimiz için hayırlı uğurlu olsun.

İNEGÖL'Ü SAVUNDU DİSİPLİNE VERİLDİ

Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında bir konu üzerinde konuşan CHP Yıldırım meclis üyesi Şahin Sevinç'in burası İnegöl değil söylemi üzerine, başkan Aktaş kes sesini diyerek meclis üyesinin mikrofonunu kapattırmıştı.

CHP’li Meclis Üyesi Şahin Sevinç’in İnegöl’ü küçük gördüğü söylemlerine CHP İnegöl Gençlik Kolları Okan Göktaş’tan tepki gelmişti.

Bu tepki sonrası CHP İnegöl Yönetimi Okan Göktaş'ı disipline verdi. Ana kademe yönetiminin aldığı bu karar Okan Göktaş'ın istifasına neden olduğu öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.