CHP Gençlik Kolları’ndan kitap kampanyası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP Gençlik Kolları’ndan kitap kampanyası
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Şub 2022 / Cmt 18:20
/ 2.428 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Ertuğrul Kuzgun yaptığı açıklama ile kitap kampanyası başlattıklarını duyurdu.

CHP İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Ertuğrul Kuzgun yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
Yarınlarımızı kurtaracak olan kitaplarımız bizim en iyi dostlarımızdır. Adeta zamanın her akışında bize destek olan kitaplarımızla yakınlığımızı arttırmalıyız. Nitekim gelişmiş ve gelişmekte olan her toplumda kitap okuma oranlarına bakılır. Buna ithafen Japonya’da toplumun %14’ü,Amerika’da %12,İngiltere ve Fransa’da %21 iken,Türkiye’de kitap okuma oranı yalnızca bin de bir kişidir. Maalesef okuma oranının düşük seyrettiği toplumumuz da hem okumalı, hem kitapsız kalan her noktaya el uzatmalıyız.Kitaba ihtiyacı olan insanların bilgi aşkına aşık olmalı, onlara gönüller dolu kitaplarımızı hediye etmeli, elimizden geldiğince yardım etmeliyiz.

Ben okurken kardeşimde okusun düşüncesiyle hareket etmeliyiz. ’’Ben okudum, bitirdim, bu kitabı diğer kitapların arasına, tozlu raflara kaldırmalıyım’’ düşüncesiyle değil, ’’Diğer okumayan kardeşlerim de okusun’’düşüncesini bilincimize yerleştirmeliyiz.

Kitapsız bir toplum, derin  düşünmeyen, irdelemeyen, sorgulamayan, çağdaş toplumlardan geride kalmaya mahkum bir toplumdur.
Bu vesileyle evinizde bulunan okuduktan sonra raflara kaldırdığınız kitapları bizlere ulaştırmanızı ve kitap yardımlarınızı bekler, bu hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederiz.

Her türlü roman, edebiyat, üniversite hazırlık, kişisel gelişim, tarih, hikaye, kitaplarınızı tarafımıza ulaştırmanızı rica ediyoruz.
Yazımı  ülkemizin kurucusu, Baş Kumandan, Baş Öğretmen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün şu sözleriyle bitirmek isterim.
‘’Ben çocukken fakirdim.  İki kuruş elime geçince bunun bir kuruşunu kitaba verirdim. Eğer böyle olmasaydım, bu yaptıklarımın hiç birini yapamazdım.’’


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.