CHP İlçe Başkanı Neşe’nin Ağaç İsyanı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP İlçe Başkanı Neşe’nin Ağaç İsyanı
 :
/ 1.878 Kez Okundu
| |

CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe, Belediye tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde eski Tekel Müdürlüğü binasının yerinde Yap-İşlet Devret modeliyle yaptırılmakta olan Katlı Otopark inşaatında, ağaçların kesilmesine isyan etti. Neşe, “Bu ağaç bir insan kadar zor yetişiyor” diyerek, ağaca saygı gösterilmesini istedi.

Katlı Otoparkın yap-işlet-devret modeliyle yapılmakta olduğunu söyleyen CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe, “Otopark inşaatının önünde kalan ağaçlar var. Ağaçlarımız hiç kimseye bilgi verilmeden kesiliyor. Bu ağaçlar kamunun ortak malı. Biz doğada var olan, önce insan olmak üzere her şeye saygılıyız. Bu ağaçları da yaşatalım. Belediyeyi İnegöl halkına saygılı olmaya davet ediyorum” dedi.

BU AĞAÇ BİR İNSAN KADAR ZOR YETİŞİYOR

Aynı uygulamanın, korsan bir şekilde Orhaniye kavşağında da yapıldığını ifade ede Neşe, “Onlar hergele meydanı diyor, biz Orhaniye kavşağı diyoruz. Oradaki vatandaşlarımız da imza topladılar verdiler. Buna rağmen Mesudiye Caddesi üzeri Çinili cami güzergahında 5-6 tane ağacımız kesildi. Yazık günah. Bu ağaçlar 30 senede zor yetişiyor. Kesen işçiler bunun bilincinde değil. İşi gereği kesiyor. Ama bu ağaç bir insan kadar zor yetişiyor. Bırakalım o güzellik burada dursun. İnşaatın kolonunun dışında kalan ağaçlar, İnegöl’ün ortak malı. Bu inşaatın dışında olan ağaçların kimseye zararı yok. Bari onları yaşatalım. Kalan 10 ağaca belediyeden saygı istiyorum” ifadelerini kullandı.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.