CHP ilçe yönetimi sahada! İktidara gelmek için çalışıyoruz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP ilçe yönetimi sahada! İktidara gelmek için çalışıyoruz
#İnegöl | Haber Merkezi
13 May 2024 / Pzt 15:31
/ 428 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl İlçe Yönetimi Pazar Gününe Damga Vurdu, Anneler Gününde de Teşekkür Etmeyi Unutmadı!

CHP İnegöl İlçe Yönetimi, pazar günü Kulaca, Çavuşköy, Çeltikçi ve Kurşunlu mahallelerinde düzenlenen etkinliklere tam kadro katılım sağlayarak halkla buluştu. Ayrıca üç düğün törenine de katılan ilçe yönetimi, her gün seçim varmış gibi çalıştıklarını ve her yere, her davete icap etmeye çalıştıklarını vurguladı.

Haftalık değerlendirme toplantısında basın açıklaması yapan CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, yoğun ve başarılı bir seçim süreci yaşadıklarını, seçim sonrası da partinin genel çalışma yoğunluğunun devam ettiğini belirtti. Şahin, vatandaşların her gün parti binasını ziyaret ederek sorunlarını paylaştıklarını ve çözüm bulmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Şahin, "Kuruluş ilkelerinde ve isminde halk kelimesi olan bir partiyiz. Parti olarak halkın yanında olmaktan büyük onur duyuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisinin önceliği her zaman halkının yanında olmaktır. Yerel anlamda Bursa'mızı ve Türkiye'mizi halkımızla birlikte elbirliğiyle yöneteceğiz. Önümüzdeki genel seçimde ülke yönetiminin başına geçmek için de elimizden geleni yaparak, var gücümüzle çalışacağız." dedi.

Şahin ayrıca, Anneler Günü'nü de kutlayarak, "Dün çok özel bir gün olan Anneler Günüydü. Anneler Günü dolasıyla kadın kollarımız parti binası önüne kadınlara hediyeler dağıttı. Bizleri sevgi ve büyük fedakarlıkla büyüten annelerimize en içten sevgi ve saygılarımızı sunuyorum. Hiç bir annenin ağlamadığı bir dünya dileğiyle; umudumuza umut, gücümüze güç olan annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum." ifadelerini kullandı.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
i fidan / 13 May 2024 / Pzt 19:54
ALLAH Yazdigiysa bozsun İNŞALLAH.