CHP İnegöl dedikodularına cevap verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP İnegöl dedikodularına cevap verdi
19 Ara 2017 / Sal 08:32
/ 9.438 Kez Okundu
| |

CHP Bursa il başkanı Şadi Özdemir İnegöl’ün il olması hakkında verilen teklifin ardından ortaya çıkan dedikodulara cevap verdi.

Katıldığı bir programda İnegöl’ün il olması konusunda konuşan CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir “Referandum sürecinde Başkanımızla İnegöl’de yaptığımız 2 toplantı da İnegöl’ün il olması talebi geldi. 2 Kasım’daki İnegöl’e son gelişinde 700-800 kişini katıldığı toplantıda talep yenilenince Genel Başkanımız da yasa teklifinin tekrar verilmesini istedi.”

İDDİALARA AÇIKLIK GETİRDİ

Konu hakkında ortaya atılan iddialara açıklık getiren Şadi Özdemir “İnegöl’den kurtulalım da Bursa’yı alalım diye bir şey yok. Toplumla ilişki kurarsanız, toplumla yüzleşirseniz, seçmenle bire bir çalışma yaparsanız her zaman sonuç alırsınız.“Bizim sorunumuz kendi çalışma düzenimizle ilgili. Bunu da en iyi gören Genel Başkanımız. Son 1.5 yılda bakın kaç kez İnegöl’e geldi.”

TALEBİ MECLİSE TAŞIDIK

İnegöl’ün il olması konusunda teklifi yaptıklarını belirten Özdemir “Oradaki toplumun bir talebi var ve o talep bizim için sakıncalı değil. AKP çoğunluğu muhtemelen yine reddedecek, ama onların talebini Meclis’e taşıdık. Bunun başka yerlere bağlanmasını doğru bulmuyorum.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.