CHP İnegöl İlçe Teşkilatı, Alanyurt’taki şikayetleri yerinde inceledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Kas 2023 / Per 18:29
/ 588 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl İlçe Teşkilatı, Alanyurt bölgesindeki şikayetleri yerinde inceledi. İlçe Başkanı Zemci Şahin, bölgedeki asfalt kesiklerinin hem araçlara zarar verdiğini hem de toz fırtınalarına neden olduğunu belirterek yetkilileri göreve davet etti.

CHP İnegöl İlçe Teşkilatı, Alanyurt bölgesindeki vatandaşlardan gelen şikayetleri yerinde incelemek için bölgeye ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Zemci Şahin, beraberindeki partililer ile birlikte Alanyurt’un merkezi bir noktasında incelemelerde bulundu.

Şahin, yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 1.5 ay önce Alanyurt bölgesinde gelen şikayetler üzerine ziyarete gelmiştik. O gün güneşli bir hava vardı, sonra toz bulutundan insan insanı göremiyor pozisyon vardı. Bugün yağmurlu bir havada bölgeye tekrar geldik. Şikâyetler hala devam ediyor yerinde inceledik. Biz yönetim olarak Alanyurtun merkezi bir yerindeyiz. Gördüğünüz gibi asfalt kesikleri var. Bu kesikler hem araçlara zarar veriyor güneşli havalarda ise toz fırtınalarına neden oluyor.” dedi.

Şahin, yetkililerin şikayetlere bir an önce çözüm bulmasını talep ederek, “Alanyurt’un merkezi bir noktasında bu kadar ciddi bir sorun var. Yetkililer bu sorunu görmemezlikten gelemezler. Vatandaşları mağdur etmemek için bir an önce çözüm üretmelidirler.” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.