CHP; İnegöl’ün il mücadelesine sahip çıkılmalı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP; İnegöl’ün il mücadelesine sahip çıkılmalı
22 Ara 2017 / Cum 08:47
/ 26.773 Kez Okundu
| |

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, İnegöl’ün il olması için verilen kanun teklifine vatandaşların destek vermesini istedi. Konunun parti meselesi olmadığının altını çizen Demir, “İnegöl’ün il olması konusunda mücadelemizi vereceğiz” dedi.

CHP İnegöl İl&cced il;e Teşk ilatının yeni yönetim kurulu basın mensuplarıyla tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Beslen İnegöl Köftecisinde ger&cced il;ekleştir ilen yemekte konuşan İl&cced il;e Başkanı Necmi Demir, “CHP İl&cced il;e Başkanlığı olarak, İnegöl'ü yönetenlere destek vermeye &cced il;alışacağız. İktidar partisinin göremediklerini, muhalefet olarak görürüz.

20 yıldır İnegöl'ün il olma konusu ile ilg ili büyük bir mücadele vardı. Orada emek harcayan bütün komite üyelerine teşekkür ediyorum.”

KILI&Cced il;DAROĞLU 3 KERE İNEGÖL’E GELDİ

“Genel başkanımız İnegöl'e özen gösteriyor. Dikkat edin, 3 kere İnegöl'e geldi ve son gelişinde bize ‘sanayici, işadamları ve kitle örgütleri ile bizi buluşturun’ dedi.

Programda işadamları ve sanayic ileri, İnegöl'ün kabuğuna sığmadığı bir il&cced il;e olduğunu ve dolayısıyla İnegöl'ün il olması gerektiğini belirtt iler.Sayın genel başkanımızda bunun üzerine kanun teklifini verdi.

BÜTÜN İNEGÖL BU MÜCADELEYE SAHİP &Cced il;IKMALI

Şuanda hepimizin, en ufak şov adına ve oy uğruna hi&cced il; bir düşüncemiz yok. Bizim hedefimiz İnegöl. Ankara'dan ayrılan paydan İnegöl yararlansın. İnegöl’ün il olması konusunda mücadelemizi vereceğiz.

İnşallah bütün İnegöl olaya sahip &cced il;ıkar, il oluruz. İnegöl halkı bunu partiye mal etmeden il olması i&cced il;in tüm gücünü ortaya koysun.

Bu girişimi şov olarak görenler var. Bunu asla kabul etmiyorum” diye konuştu. 

inegolonline.com/ haber_diger/21122017-180708_300275.jpg" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.