CHP’de adaylık bilmecesi! 3 isim adaylık dosyasını verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP’de adaylık bilmecesi! 3 isim adaylık dosyasını verdi
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Ara 2023 / Per 12:26
/ 1.873 Kez Okundu
| |

CHP’de İnegöl Belediye Başkan Adaylığı için 3 isime teklif götürürken bu 3 isimden olumsuz cevap geldi. Öte yandan 3 isim ise aday adaylığı başvuru dosyasını ilçe teşkilatına teslim etti.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesi siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Ana muhalefet partisi CHP’nin İnegöl Belediye başkan adaylığı için adaylık görüşmeleri devam ediyor.

CHP ilçe yönetimi ilk önce emekliye ayrılan ve özel bir hastanede göreve başlayan Ergün Yıldız’a teklif götürdü.

Ergün Yıldız’dan olumlu bir cevap alamayan CHP ilçe yönetimi rotayı doktor Fuat Erdem ile temas kurdu. Fuat Erdem’den de olumlu bir sonuç alamayan CHP yönetimi harita mühendisi İlker Tokdemir ile temasa geçti. CHP’li yöneticiler İlker Tokdemir’i de belediye başkan adaylığı için ikna çalışmaları olumsuz sonuçlandı.

3 İSİM ADAY ADAYLIĞI İÇİN DOSYA VERDİ
Öte yandan CHP’de aday adaylığı başvuru süresi ise 5 Aralık olarak açıklanmıştı.  Başvuru tarihi sona ermesine rağmen CHP ilçe teşkilatı 3 ismin başvurularını kabul etti.
CHP ilçe teşkilatında, İnegöl Belediye Başkan aday adaylığı için Ali Doğan, Hüseyin Çiçek, ve Murat Çaylar başvuru dosyalarını ilçe teşkilatına teslim etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.