CHP'de Bengül Kavlan yönetimi ve görev dağılımı belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP'de Bengül Kavlan yönetimi ve görev dağılımı belli oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Mar 2023 / Per 16:26
/ 6.221 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl İlçe Başkanlığında görev dağılımı tamamlandı. İlçe Başkanı Bengül Kavlan, “16 yol arkadaşım ile bize bu kutsal görev verildi. Bizleri bu göreve layık gören dostlarımıza ve genel merkezimize sonsuz teşekkürler. ”diye konuştu.

Kemal Torun’un görevden alınmasının ardından genel merkez tarafından göreve getirilen Bengül Kavlan başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı gerçekleştirildi.


Konuya ilişkin bir açıklama yapan Kavlan, “Ülke olarak, zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde, bize duyulan bu güven için öncelikle ekip arkadaşlarımla birlikte çok teşekkür ediyoruz. Bu zor zamanlar da birlik beraberlik ruhumuzu her zamankinden daha da pekiştirerek, İnegöl için güzel çalışmalar içinde olacağız. Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu hak hukuk adalet yürüyüşünde, Altı ok' un değerlerine inanmış, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu, Türkiye Cumhuriyeti Devletin de Atamızın emanetini layıkıyla, geleceğe taşıyacağına inandığım, bu güne kadar, parti içinde değişik görevlerde bulunan 16 yol arkadaşım ile bize bu kutsal görev verildi. Bizleri bu göreve layık gören dostlarımıza ve genel merkezimize sonsuz teşekkürler. Cumhuriyet Halk Partisi, çok büyük bir ailedir. Biz biliyoruz,  bu süreci bize gönül veren, bizimle birlikte yol yürüyen partililerimizle en iyi şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.”

“14 Mayıs da Cumhurbaşkanlığı ve TBMM için sandığa gideceğiz. Parti içi bir yarışın ötesinde; sisteme karşı sistemin bizi sürüklediği yoksulluğa, ötekileştirilmeye, yolsuzluğa, talana ve zulme dur demek için sahalara ineceğiz. 13. Cumhurbaşkanımız olacak olan Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yıllardır ilmek ilmek ördüğü ortak akıl sayesinde, birleşe birleşe, büyüyerek her zamankinden daha umutlu ve heyecanla yola devam edeceğiz. Artık, nefretin ötekileştirmenin, kişisel çıkarların ve zulmün değil; birlikteliğin, sevginin ve umudun çoğalması için,  mücadelemize devam edeceğiz. Bizden önce de bu görevi en iyi şekilde yerine getiren parti büyüklerimiz, biliyoruz ki; onlarda bu süre zarfında bize desteklerini esirgemeden yanımızda olacaklar ve hep birlikte İnegöl'e hizmet edeceğiz.”

“Arkadaşlarım ile birlikte amacımız, hata yapmadan İnegöl'e hizmet etmek. En iyi şekli ile bu görevi yerine getirmek istiyoruz. Yaptığımız Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımımızı yaptık. Bize güvenen destek veren bizimle birlikte yol yürüyen ve yürüyecek olan tüm dostlara şimdiden çok teşekkürler yolumuz açık olsun.

Yapılan görev dağılımı ise şöyle gerçekleşti: İlçe Başkanı Bengül Kavlan, Bilişim Sorumlusu Hasan Tutuğ, Seçim İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulun Üyesi Ertuğrul Akkul, Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulun Üyesi Hakan Sorguç, Esnaf Odalarından Sorumlu Yönetim Kurulun Üyesi Ayhan Yalçın Kaya, Gençlik Kollarından Sorumlu Yönetim Kurulun Üyesi Zekeriya İde, Örgüt ve örgütlenmeden Sorumlu Yönetim Kurulun Üyesi Oğuz Erdem, Sosyal Medya Sorumlusu Ramazan Yılmaz, Tarım Politikalarından Sorumlu Yönetim Kurulun Üyesi Hüseyin Çavdar, Sayman Musa Aksu, İlçe Eğitim Sekreteri Hatice Yılmaz, İlçe Sekreteri Mümin Kınabaş.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.