CHP’de gençlik krizi devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP’de gençlik krizi devam ediyor
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Şub 2021 / Per 19:23
/ 3.225 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl Gençlik Kolları’nda kriz devam ediyor. Okan Göktaş’ın istifası sonrası yerine atanan Bedirhan Üzülmez’in yönetimini CHP Bursa İl Başkanlığı kabul etmedi.

CHP İnegöl Gençlik Kolları tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı;
İnegöl CHP Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Bedirhan Üzülmez kardeşimizin ataması yapıldıktan sonra yaşanılan sürece binaen yazılı basın açıklamamızı siz değerli CHP’nin  üyeleri ve tüm Gençlik Kolları birimlerinin görmesi bizim için kaçınılmaz bir görev haline gelmiştir.
İnegöl CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Okan Göktaş’ın istifasından sonra yapılan görüşmeler,değerli İl yönetiminin İnegöl İlçe Başkanlığına gelip yaptıkları ziyaret,konuşulan isimler ve en önemlisi İl yönetiminin toplantıda bizzat Başkanın ağzından geçmiş defterleri kapadık, kimseyle şahıs olarak bi karşıtlığımız yok,Bursa İl Başkanlığı seçimleri bizim için kapanmış bir defterdir demesi;
Önerilen isimlerin sonrasında Bursa İl Gençlik Kolları yönetimi tarafından Bedirhan Üzülmez adlı değerli arkadaşımızın göreve atanması,5 aylık süreçte olmasına rağmen partimizin gerekli birimleri bu sürede halletmiştir dendi ve saygı duyuldu.
Geldiğimiz son noktada İl yönetimi ve değerli il Başkanımızın bize verdiği söz neticesinde atanan Bedirhan kardeşimizin yazdığı yönetime ve içerisindeki 4 isme karşıt bir tavır takınılması bizi derinden üzmüştür.
CHP’nin yetkili birimleri İnegöl gibi
Siyasi ortamın zor olduğu bir bölgede sen sen olursa olur ben sen olursa olmaz adlı bi çalışma sonucunda verdiğimiz yönetimi kabul etmemiştir.
Daha barışçıl, kişisel egoların olmadığı ve mevkilerin vermiş olduğu yetkilerin daha doğru kullanıldığı bir yönetimle çalışmak ümidiyle...
Maalesef ki değerli yönetimle çalışmak biz İnegöl CHP gençlerine nasip olmadı.
Yeni atanacak arkadaşa başarılar diler, verilen görevi listemizin içinde ki isimlerin çıkarılması gerektiği bilgisi geldiğinden ötürü bıraktığımızı değerli CHP’lilere ve Bursa kamuoyuna sunuyoruz.
Saygılarımızla...
CHP İnegöl Gençlik Kolları





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.