CHP’den Akça’ya Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP’den Akça’ya Ziyaret
20 Mar 2018 / Sal 16:51
/ 1.262 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl İlçe teşkilatı İnegöl İlçe Kaymakamı Ali Akça’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İnegöl’de yaşanan tabela vergisi sorununu Kaymakam Akça’ya ileten CHP ilçe yöneticileri vatandaşın Bursa’ya gitmekten dert yandıklarını ifade etti.

Konu hakkında çalışma başlatan ilçe kaymakamı Ali Akça, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı arayarak sorunu bildirdi

Akça’nın talebi sonrası Aktaş, tabela vergilerinin bir bilgisayar programı ile yapılıp İnegöl BUSKİ veznelerinden tabela vergisinin alınabileceği yönünde bilgilendirdi.

ENFAZLA OYU ALAN DEVLETİ YÖNETİR

Demokraside siyasi partilerin önemine vurgu yapan Akça “Bütün siyasi partiler anayasada da bulunduğu gibi demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Dolayıyla siyasi partiler devleti yönetmek için vatandaşın önüne çıkarlar. Sandık konur ve en fazla oyu alan devleti yönetir.”

DEVLET MEMURU KAMU YARARINA HEREKET EDER

Akça sözlerini şöyle sürdürdü “Devlet memurları kamu yararını göze alarak hareket ederler, devlet memurlarının davranışları ve hareketleri mevzuatta düzenlenmiştir. Kamu yararını göze alarak hareket ederler. “

DEMİR’DEN AKÇA’YA TEŞEKKÜR

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir “Bizleri en iyi şekilde ağırlayan ve dinleyen İnegöl Kaymakam’ı sayın Ali Akça’ya teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.”

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.