CHP'den Amatör Spora Destek Vaadi: Otobüs ve Kumanya Yardımı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Mar 2024 / Pzt 14:05
/ 7.469 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, Orhaniyespor'un Bursa 1927 FK ile yaptığı maça katılarak amatör spor kulüplerine önemli bir destek sözü verdi.

Doğan, Orhaniyespor'un Bursa 1927 FK ile yaptığı maça katılarak amatör spor kulüplerinin yaşadığı sorunları ve taleplerini dinledi. Maçı İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Recep Bayrak ve İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan ile birlikte izleyen Doğan, maç öncesi yaptığı açıklamada amatör spor kulüplerine şu müjdeleri verdi:

OTOBÜS TAHSİSİ
Maçlara gidiş gelişlerde kullanmaları için ihtiyaç duydukları otobüsleri tahsis edecekler.

KUMANYA YARDIMI
Maçlara giden taraftarlara kumanya dağıtarak onları da destekleyecekler.

KATILIMCI YÖNETİM
İnegöl'ü amatör spor kulüpleriyle birlikte yönetecekler. Kulüplerin taleplerini dikkate alarak, beraber çözüm üretecekler.

Doğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Evet, bugün güzel Orhaniyespor'umuzun maçına geldik. Umuyorum bu maçı kazanacaklar. Ama ondan önce şunu söyleyebilirim; Amatör spor kulüplerimiz çok yalnız bırakılıyor. Maalesef ne araç, ne gereç desteği verilmiyor. Biz İnegöl'de iktidar olursak kesinlikle amatör spor kulüplerimize otobüslerini tahsis edeceğiz. Maça giden taraftarların mutlaka kumanyalarını biz karşılayacağız. İnegöl'ü onlarla birlikte yöneteceğiz. Talepleri başımızın tacı diyeceğiz. Beraber çözüm üreteceğiz. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Varol İnegöl, var ol Orhaniyespor."
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.