CHP’den denedi olmadı! AK Parti İnegöl’den başvuru yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP’den denedi olmadı! AK Parti İnegöl’den başvuru yaptı
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Ara 2023 / Cmt 15:50
/ 4.923 Kez Okundu
| |

Yerel seçimlere kısa süre kala siyasi partilerden meclis üyelikleri aday adaylıkları başvuruları gerçekleşirken, AK Parti’den başvuru yapan bir isim bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Ercan Uysal geçtiğimiz yaz CHP İnegöl İlçe Kongresinde Okan Göktaş’ın yönetim listesinde yedeklerde yer alırken, Göktaş’ın seçilememesi nedeniyle yönetimde görev alamamıştı.

Muhtar Ercan Uysal, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek mahalli idareler seçimlerinde radikal bir karar alarak, AK Parti’den meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İDDİALARLA GÜNDEME GELMİŞTİ
Öte yandan Ercan Uysal genel seçimlerde, seçim günü vatandaşların CHP’ye oy vermesi yönünde telkinlerde bulunduğu öne sürülmüştü.

İDDİALAR ASILSIZ DEMİŞTİ
Bu iddialar sonrası açıklama yapan Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Ercan iddiaların asılsız olduğunu belirtmiş “Biz muhtarlar olarak herhangi bir siyasi partiye dahil olmadan görevimizi hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz insanların belli bir partiye oy verme konusunda baskı altında tutulması söz konusu dahi olamaz ben kendi şahsım adına yapılan bu asılsız haberi kabul etmeyip gerekli olan adli işlemlere başlayacağımı buradan beyan etmek isterim” demişti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.