CHP'den Ev Kadınlarına Müjde: Otobüs Ücretlerinde %50 İndirim!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 CHP'den Ev Kadınlarına Müjde: Otobüs Ücretlerinde %50 İndirim!
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Mar 2024 / Sal 13:06
/ 961 Kez Okundu
| |

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ev kadınlarına müjde veren Doğan, 'Ekonomik koşullar düzelene kadar ev kadınlarımıza otobüs ücretlerini yüzde 50 indirimli yapacağız' dedi.

Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Sulhiye ve Mezit mahallelerini ziyaret etti. CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin ve ekibi ile birlikte kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, projelerini anlattı ve destek istedi.

Seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Doğan, sahadaki çalışmalarıyla ve projeleriyle seçime en sağlam giren parti olduklarını vurguladı. Doğan, projelerinin İnegöl'e ve İnegöl halkının ihtiyaçlarına cevap verecek projeler olduğunu söyledi.

Doğan, kadınları destekleyen projelerinden de bahsetti. Siyasette alaylı olarak yetiştiğini ve 30 yıldır CHP'nin içinde olduğunu belirten Doğan, "İnegöl sorunlarına çözümler üretme konusunda iddialıyım. İnegöl'ün sorunlarını çözecek birçok projemiz var. Ülkenin son yıllardaki ekonomik koşulları vatandaşı çok zorluyor. Bu ekonomik koşullar düzelene kadar ev kadınlarımıza otobüs ücretlerini yüzde 50 indirimli yapacağız" dedi.

Doğan ayrıca, kadın el emeği ürünlerinin satışını sağlayacak kooperatifleri kurduracaklarını ve destekleyeceklerini de sözlerine ekledi. Doğan, "Ev hanımlarının ev ekonomisine ve ülke ekonomisine dolaylı ya da direkt katılımını, katkısını sağlayacağız. Kadınlarımızı çalışma hayatına katacak el sanatları projelerimizle ekonomik anlamda aktif hale getireceğiz" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.