CHP’den Vildan Yılmaz Gürel’e cevap

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CHP’den Vildan Yılmaz Gürel’e cevap
28 Oca 2019 / Pzt 14:13
/ 23.016 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamaya CHP’den cevap geldi.

CHP İnegöl İlçe Teşkilatından yapılan yazılı açıklamada “Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Mustafa Bozbey’in Aday Tanıtım toplantısına katılmak için gelen ve partililerimizle birlikte karşıladığımız Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu aday tanıtım toplantında konuşması esnasında İnegöl Mobilyası hakkında ki konuşmalarına istinaden AKP Bursa Milletvekili Vildan Gürel’in açıklamaları talihsizlik ve bilgisizliktir.
Sn.Kılıçdaroğlu'nu itibarsızlaştırmaya kalkışan Gürel'in kendi kazdığı kuyuya düştüğünü belirterek, "İnegöllü hemşerilerimiz, iktidar partisine mensup İnegöllü politikacılardan çok önde. Dertlerini olanca açıklığıyla dile getiriyorlar. AKP'nin algı operasyonları artık İnegöl'de bir işe yaramıyor.

Genel Başkanımızın dediği gibi, önümüzdeki dönemde Kılıçdaroğlu'nun kanun teklifinde de yazdığı gibi, İnegöl il de olacak, İnegöl mobilyası dünya markası da olacak" .
 20 yıldır İnegöl’ün İl olması için yapılan çalışmaların karşılığının alınması imkânı TBMM’ne gelmiştir.

CHP Genel Başkanı’nın bizzat İnegöl’e defalarca gelerek muhtarlar, işadamları, odalar ve STK temsilcileri ile yaptığı toplantılarda öne çıkan ortak talep İnegöl’ün il olması idi.
Bu düşüncede olan tüm İnegöllülerimizi parti, oda, dernek ve STK’ları TBMM’de bulunan tüm parti ve milletvekillerine dileklerini iletmeleri için göreve davet ettik.
İl olma konusunda ki bize verilen destek kişi ve kurumların samimiyetini ortaya koymuştur.

Ülkede yaşanan ekonomik krizden her sektörde olduğu gibi İnegöl mobilyası da etkilenmiştir. Bunu görmezden gelmek sorunları sümen altına süpürmektir.

Bizler, Ocak ayının son haftasında İstanbul’da düzenlenen CNR Expo Uluslararası Mobilya Fuarı'nda İnegöllü Mobilyacıları Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Bozbey, Milletvekilimiz Erkan Aydın ve Milletvekilimiz Yüksel Özkan, İl Başkanımız Hüseyin Akkuş ile birlikte ziyaret ederek hem sorunlarını ve tavsiyelerini dinledik hem de çalışmalarında başarılar diledik.
Fuara katılan Mobilyacıların bizlerden ve Sn. Bozbeyden talepleri oldu.Bu talepler arasında İstanbul’da yapılan Uluslarası fuarlara katılırken ulaşım ve konaklama gibi maliyetlerinden dolayı sorunların yaşanmaması için büyük bir fuar alanı konusunda ki taleplerini dile getirdiler.

 Genel Başkanımızın da dediği gibi ‘’İnegöl çok önemli bir ilçemiz. İl olmayı hak eden bir yer. İnegöl’ün mobilyası var. Bütün dünyaya tanıtılması gerek. Moda tasarımcılarının gelmesi lâzım. Bütün dünyanın imrendiği mobilyalar ihraç edilmesi, uluslararası fuarların burada düzenlenmesi lazım. Biz İnegöllülerin tamamına söz veriyoruz. Bütün bu sorunların tamamını da Bursa Büyükşehir Başkan Adayımız MUSTAFA BOZBEY yapacaktır.
İnegöl kamuoyuna duyurulur.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.