Çiçek Döner Hizmete Girdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çiçek Döner Hizmete Girdi
 :
/ 1.590 Kez Okundu
| |

1967 yılından bu yana İnegöl’e hizmet eden Çiçek Izgara firması, Altay Caddesi üzerinde ‘Çiçek Döner’ adlı yeni firmasını faaliyete geçirdi.

 

1967 yılından bu yana hizmet sektöründe İnegöl’ün öncülerinden olan Çiçek Izgara, ‘Çiçek Döner’ adlı yeni şubesini Osmaniye Mahallesi Altay Caddesi üzerinde hizmete açtı. Gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

NEZİH VE GÜZEL BİR AİLE ORTAMI

Açılış töreni öncesi bir konuşma gerçekleştiren Firma sahibi İbrahim Gülaçan, “1967 yılından bu yana Çiçek Izgara olarak İnegöl’e hizmet vermekteyiz. Yeni açtığımız Çiçek Döner firması ile hizmetlerimize devam edeceğiz. İnegöl’e güzel ve nezih bir aile ortamı daha kavuşturduk. Yeni firmamızda köfte çeşitleri, döner çeşitleri, ızgara çeşitleri ve kebap çeşitlerimiz var. Aynı zamanda paket servisimiz de var. Uzun yıllardan beridir hizmet ettiğimiz İnegöl’e daha kaliteli hizmet vermek için her geçen gün daha çok çalışacağız. Bizi tercih eden tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

İbrahim Gülaçan’ın konuşmasının ardından kurdele kesimi gerçekleştirilerek Çiçek Döner firması hizmete geçirildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.