Çifte şampiyon Doğanspor'da

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çifte şampiyon Doğanspor'da
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Haz 2022 / Sal 19:13
/ 714 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz sezon Mobilyaspor'da şampiyonluk yaşayan ve şampiyonlukta önemli katkısı olan ve ara transferde de Osmaniyespor forması giyip orada da şampiyonluk yaşayan, 1 sezonda 2 şampiyonluk yaşamış tecrübeli ve başarı kanat forvet Mehmet Sıddık Erdoğan 2022-2023 sezonunda İnegöl'ün köklü kulübü Doğanspor'un formasını giyecek.


Doğanspor yönetim kurulu üyeleri Mesut Şahar ve Alper Aykanat'ın hazır bulunduğu imza töreni ardından açıklama yapan Mesut Şahar " Bu sezon yönetim kurulu olarak şampiyonluk için yola çıktık ve bu doğrultuda arkadaşlarımızla birlikte ve Teknik heyetimizin bilgisi, onayı doğrultusunda güçlü bir kadro oluşturmak için büyük çaba gösteriyoruz, inşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağız" dedi.
Yönetim Kurulu üyesi Alper Aykanat ise; "Mehmet Sıddık kardeşime teşekkür ediyorum kulübümüzü tercih ettiği için, bir çok kulüp kendisini transfer etmek isterken o bizi tercih etti. Altyapıya önem veriyoruz, Altyapıda iyi bir durumdayız, A takım olarak da, İnegöl'ümüzün en köklü kulübü ve camiası olarak şampiyonluk istiyoruz inşallah o sene bu sene olacak" diyerek açıklamada bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.