Çilek Mobilya’nın çocukları 23 Nisan’ı resimlerle kutladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çilek Mobilya’nın çocukları 23 Nisan’ı resimlerle kutladı
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Nis 2024 / Çar 16:07
/ 216 Kez Okundu
| |

“Düşle” mottosuyla çocukların hayallerini süsleyen odalarda, yenilikçi, kaliteli, güvenli ve çevreye duyarlı özgün tasarımlara imza atan Çilek Mobilya, bu sene 104’üncüsü kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şirket çalışanları ile bayilerin çocuklarının katılımıyla gerçekleşen “Çilek’le Düşle” resim yarışmasıyla kutladı.

Çilek Mobilya, bu yıl 104’üncü yıl dönümünü kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların coşkusunu “Çilek’le Düşle” resim yarışması ile taçlandırdı. Çilek çalışanları, bayileri ve bayi çalışanlarının 6-9 yaş arası çocuklarının katıldığı yarışmada çocuklar, düşlerindeki 23 Nisanı’ı resmetti.
 
Çocuklar ödüllerine kavuştu
Şirket yöneticilerinin ve alanında uzman isimlerin jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada 1’inci, 2’nci ve 3’üncü olanlar Samsung Galaxy Tab6 kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Yarışmada 4’üncü Fujifilm Instax Mini Fotoğraf Makinesi, 5’inci JBL Bluetooth Kulaklık, ilk 10’a girenler ise Resim Seti almaya hak kazandı.
 
Muzaffer Çilek, yarışmacı çocukları tebrik etti
Çilek Mobilya olarak yalnızca mobilya üretmediklerini, çocuklar büyürken aynı zamanda onların hayallerini büyütmelerine de katkı sunduklarını kaydeden Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, “Bizim odağımızda tüm dünyanın sevgili çocukları var. Dolayısıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın çalışanlarımızın bayilerimizin ve bayi çalışanlarımızın çocuklarıyla birlikte kutlamak istedik. Yarışmaya katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, onlara mutlu bir bayram diliyorum” diye konuştu.
 
 
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.